پرداخت 1400 میلیارد ریال طلب گندم‌كاران در یک هفته اخیر مدیرعامل شركت بازرگانی دولتی ایران اعلام كرد: در یک هفته گذشته حدود 1400 میلیارد ریال از وجوه گندم به كشاورزان پرداخت شده است.
خودکفایی 13.5 درصدی در تولید دانه‌های روغنی مدیرکل پنبه، دانه‌های روغنی و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در تولید دانه‌های روغنی به 13.5 درصد خودکفایی رسیدیم.
برنج ایرانی کیلویی 7 هزار تومان به فروش می‌رسد/این قیمت فاجعه است عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ایران بالا بودن نرخ برنج را فاجعه خواند و گفت: اکنون برنج هر کیلو 7 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد و این قیمت خوشحال کننده نیست.
وابستگی ۹۰ درصدی در روغن و دانه روغنی/ بررسی برنامه خودکفایی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه برنامه‌ خودکفایی دانه‌های روغنی بررسی شد، گفت: اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و معاون پارلمانی وزارت جهاد کشاورزی دیشب بیرون از مجلس ضیافت شام داشتند.
مکانیزه نبودن برداشت برنج و دستمزد 70 هزار تومانی کارگران مدیرکل دفتر غلات و نباتات علوفه‌ای وزارت جهاد کشاورزی از پایان فصل برداشت برنج تا ماه آینده خبر داد و گفت: حقوق روزانه هر کارگر برای برداشت برنج با احتساب هزینه تامین غذا حدود 70 هزار تومان است که در . . .
آخرین وضعیت حذف جوش شیرین از گردونه تولید نان‌ها مدیر کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ‌در توضیح آخرین وضعیت پروسه حذف جوش شیرین از گردونه تولید نان‌ها گفت: هنوز میزان جوش شیرین در نان‌ها به صفر نرسیده است اما مقدار آن بسیار کاهش . . .
انتقاد شالیکاران از نرخ پیشنهادی خرید تضمینی برنج دبیر انجمن برنج گفت: تیم کارشناسی متشکل از وزارت جهاد کشاورزی و انجمن برنج در ماه‌های گذشته نرخ خرید تضمینی ارقام پر محصول برنج را از کیلویی 3300 تا 2900 تومان در نظر گرفت اما این نرخ قبل از رسیدن به . . .
صفحه 25 از 33  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیاده روی ۱۵دقیقه ای بعد از غذا، خطر بروز دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد نتایج بررسی ها نشان می دهد، پیاده روی ۱۵ دقیقه ای مدتی کوتاه پس از صرف غذا بهترین راه برای پیشگیری از بروز دیابت نوع ۲ در بزرگسالان است.در حالی که خوابیدن یا نشستن برای تماشای برنامه های تلویزیونی یکی از عوامل خطر در بروز این بیماری است.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک می‌کند تا مازاد قند خون را دفع کند.