۷۶ هزار تن گندم، شکر، سویا، عدس و جو در بورس کالا عرضه شد ۱۰۰ هزار تن شمش بلوم، حدود ۷۶ هزار تن انواع محصول کشاورزی و ۵۰ هزار تن سنگ آهن دانه‌بندی روی تابلوی عرضه بورس کالای ایران می‌رود؛ همچنین امروز، حدود ۲۷ نوع انواع مواد شیمیایی ۱۶ تولیدکننده عمده کشور ع . . .
پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
نرخ نهاده‌ها دوباره تغییر کرد شرکت پشتیبانی امور دام در اطلاعیه جدید به رؤسای سازمان تجارت 31 استان کشور، نرخ جدید هر کیلوگرم سویا را یک‌هزار و 650 تومان و ذرت را 850 تومان اعلام کرد.
دلایل فاصله گرفتن از خودکفایی در تولید گندم مدیرعامل تشکل‌های حمایتی و هدایتی کشاورزی ایران به بیان دلایل اصلی فاصله گرفتن کشور از خودکفایی در زمینه تولید گندم پرداخت و اصلی‌ترین علت این امر را روند قیمت‌گذاری نرخ‌های مربوط به خرید تضمینی در س . . .
هشدار یک عضو کمیسیون کشاورزی نسبت به کمبود گندم در سال آینده یک عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس نسبت به کمبود گندم در سال آینده و در نتیجه اجبار دولت به واردات گندم هشدار داد.
تمام مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد سخنگوی خرید تضمینی گندم بانک سپه گفت: تمام مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد.
برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل مدیر جهاد کشاورزی آمل از برداشت مکانیزه برنج در سطح بالغ بر 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.
صفحه 24 از 33  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
آخرین نسخه برای کاهش سر درد دردهای همراه با ضربان و تهوع نشانه‌های سردردهای میگرنی است. متخصصان استفاده از درمان‌های خانگی را برای درمان دردهای میگرنی توصیه می‌کنند.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.