برای نخستین بار درکشور؛ خامه قنادی شیرین بدون شکر در مازندران مجوز تولید گرفت پایگاه خبری لقمه: سازمان غذا و داروی کشور با تایید و صدور پروانه ساخت محصول "خامه قنادی بدون شکر" (به شماره 14649/49) که برای نخستین بار در کشور معرفی شده، تولید گسترده و عرضه آن به بازار مصرف را توسط . . .
گزارش جدید بانک مرکزی از ارزانی و گرانی مواد غذایی پایگاه خبری لقمه:بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت خُرده فروشی ۴ گروه مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۳ آذرماه نسبت به هفته قبل از آن افزایش، ۳ گروه کاهش و ۴ گروه نیز ثابت ماند.
تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
افزایش 3 برابری صادرات پسته در پی افزایش قیمت جهانی در نیمه نخست امسال بالغ بر 25 هزار و 200 تن پسته به ارزش 208 میلیون دلار به 52 کشور صادر شده که در مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته بیش از 315 درصد از نظر وزنی و بالغ بر 310 درصد از نظر ارزشی رش . . .
در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
بهره‌برداری از کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور نعمت‌زاده کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در تبریز به بهره‌برداری رسید.
ایرانی‌ها سالانه چقدر پسته می‌خورند؟ هرچند سال 1393 سال آور پسته محسوب می‌شود ولی میزان 220 هزار تنی تولید سال جاری نسبت به سال آور گذشته یعنی سال 91، 20 درصد بیشتر است و این نشان می‌دهد تولید در سال 1393 وضعیت مناسب‌تری پیدا کرده است.
1    2    3    4    5    6    7    8   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
ارتباط سال تولد با چاقی متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.