تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
افزایش 3 برابری صادرات پسته در پی افزایش قیمت جهانی در نیمه نخست امسال بالغ بر 25 هزار و 200 تن پسته به ارزش 208 میلیون دلار به 52 کشور صادر شده که در مقایسه با همین بازه زمانی در سال گذشته بیش از 315 درصد از نظر وزنی و بالغ بر 310 درصد از نظر ارزشی رش . . .
در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" عنوان شد؛ خلیل پور: نیازمند تجدید نظر اساسی در سیاست تولید محصولات استراتژیک کشور هستیم در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" با حضور مهمانی همچون مهندس ابوالفضل خلیل پور عضو شورای مرکزی نظام مهندسی کشور، دکتر افشین اسماعیلی فر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و متخصص امنیت غذایی، سید محمد موسوی مدیر ک . . .
بهره‌برداری از کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور نعمت‌زاده کارخانه تولید شیرینی و شکلات با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در تبریز به بهره‌برداری رسید.
ایرانی‌ها سالانه چقدر پسته می‌خورند؟ هرچند سال 1393 سال آور پسته محسوب می‌شود ولی میزان 220 هزار تنی تولید سال جاری نسبت به سال آور گذشته یعنی سال 91، 20 درصد بیشتر است و این نشان می‌دهد تولید در سال 1393 وضعیت مناسب‌تری پیدا کرده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی از صادرات 1.5 میلیارد دلاری پسته خبر داد نایب رییس اتاق ایران گرفت: سالانه یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرات پسته داریم و برآورد اتاق بازرگانی ایران این است که در پنج سال گذشته، سالانه 200 میلیون دلار از این میزان هزینه تحریم هایی بوده که . . .
1    2    3    4    5    6   
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
رابطه شکم گرسنه با رابطه زناشویی ناموفق! داشتن رابطه زناشویی سالم، صحیح و متعادل یکی از مهم‌ترین شروط برای پایداری و ثبات زندگی زناشویی به ویژه در زوج‌های جوان است. اهمیت این موضوع به حدی است که در متون طبی مکاتب درمانی طبیعی و مدرن به این موضوع اشاره شده است.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.