حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها


پایگاه خبری لقمه: حشرات کامل خوراکی از زمستان امسال بر اساس مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره «غذاهای نوین»، وارد فهرست غذایی ایتالیایی ها خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، روزنامه 'ایل مساجرو' امروز شنبه نوشت: اتحادیه کشاورزی ایتالیا اعلام کرد که مقررات جدید اتحادیه اروپا در باره 'غذاهای نوین' از روز اول ژانویه 2018 (11 دی ماه) به اجرا گذاشته می شود و حشرات کامل به عنوان غذاهای جدید و تولیدات سنتی کشورهای سوم، به رسمیت شناخته شده و بدین صورت تولید، فروش و مصرف آن در ایتالیا نیز آغاز خواهد شد. 

بر اساس داده های اتحادیه کشاورزی، 54 درصد از مردم ایتالیا مخالف این مدل جدید غذایی هستند و آن را در تضاد با فرهنگ غذایی کشور محسوب می کنند در حالی که 24 درصد از مردم بی تفاوت و 16 درصد نیز موافق این طرح است. 
 
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه علوم غذایی 'پولنتزو' و آزمایش بر روی داوطلبان، شمار افرادی که حاضر به خوردن حشرات کامل هستند، بسیار کم است درحالی مردم آمادگی بیشتری برای مصرف فرآورده هایی مانند آرد جیرجیرک یا پاستا با آرد لارو که شامل حشرات هستند، هستند. 
 
تولیدات غذایی مذکور، از پاستای جیرجیرک تا کباب دودی هزارپای چینی، تا رتیل های بوداده شده لائوس و کرم های بزرگ آرد تایلندی، کرم ابریشم ، لارو حشرات خوراکی ، پروانه درختان نخل گینه که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین هستند توسط اتحادیه کشاورزی بر روی یک میز غذا در این نشست به معرض نمایش گذاشته شده است. 
 
اتحادیه کشاورزی ایتالیا با اشاره به اینکه در جهان 200 نوع حشره خوراکی وجود دارد که حداقل توسط دو میلیارد نفردر جهان مصرف می شوند، اعلام کرد که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد 'فائو' از سال ها است که به سوی مصرف حشرات خوراکی به عنوان غذای آینده فشار می آورد. 
فرای مخالفت ایتالیایی ها با این مدل غذایی که بدور از فرهنگ غذایی این کشور است ، مصرف حشرات خوراکی از نظر بهداشتی و سلامتی نیز بسیار سوال برانگیز است و این مساله باید هنوز روشن شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12228 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 758 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
3 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
4 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5 ۴ آشپزخانه‌ی مدرن به سبک مینیمال ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
7 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
8 روش تهیه چند نوع سالاد ماکارونی خوشمزه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
9 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
10 ایتالیایی ها هم بادمجان شکم پر دارند! ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.