حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها


پایگاه خبری لقمه: حشرات کامل خوراکی از زمستان امسال بر اساس مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره «غذاهای نوین»، وارد فهرست غذایی ایتالیایی ها خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، روزنامه 'ایل مساجرو' امروز شنبه نوشت: اتحادیه کشاورزی ایتالیا اعلام کرد که مقررات جدید اتحادیه اروپا در باره 'غذاهای نوین' از روز اول ژانویه 2018 (11 دی ماه) به اجرا گذاشته می شود و حشرات کامل به عنوان غذاهای جدید و تولیدات سنتی کشورهای سوم، به رسمیت شناخته شده و بدین صورت تولید، فروش و مصرف آن در ایتالیا نیز آغاز خواهد شد. 

بر اساس داده های اتحادیه کشاورزی، 54 درصد از مردم ایتالیا مخالف این مدل جدید غذایی هستند و آن را در تضاد با فرهنگ غذایی کشور محسوب می کنند در حالی که 24 درصد از مردم بی تفاوت و 16 درصد نیز موافق این طرح است. 
 
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه علوم غذایی 'پولنتزو' و آزمایش بر روی داوطلبان، شمار افرادی که حاضر به خوردن حشرات کامل هستند، بسیار کم است درحالی مردم آمادگی بیشتری برای مصرف فرآورده هایی مانند آرد جیرجیرک یا پاستا با آرد لارو که شامل حشرات هستند، هستند. 
 
تولیدات غذایی مذکور، از پاستای جیرجیرک تا کباب دودی هزارپای چینی، تا رتیل های بوداده شده لائوس و کرم های بزرگ آرد تایلندی، کرم ابریشم ، لارو حشرات خوراکی ، پروانه درختان نخل گینه که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین هستند توسط اتحادیه کشاورزی بر روی یک میز غذا در این نشست به معرض نمایش گذاشته شده است. 
 
اتحادیه کشاورزی ایتالیا با اشاره به اینکه در جهان 200 نوع حشره خوراکی وجود دارد که حداقل توسط دو میلیارد نفردر جهان مصرف می شوند، اعلام کرد که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد 'فائو' از سال ها است که به سوی مصرف حشرات خوراکی به عنوان غذای آینده فشار می آورد. 
فرای مخالفت ایتالیایی ها با این مدل غذایی که بدور از فرهنگ غذایی این کشور است ، مصرف حشرات خوراکی از نظر بهداشتی و سلامتی نیز بسیار سوال برانگیز است و این مساله باید هنوز روشن شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12228 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 5073 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
2 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
5 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 ۴ آشپزخانه‌ی مدرن به سبک مینیمال ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
8 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
9 روش تهیه چند نوع سالاد ماکارونی خوشمزه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
10 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  مصرف آب گوجه‌فرنگی موثرتر از نوشابه‌های انرژی‌زا کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.