حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها


پایگاه خبری لقمه: حشرات کامل خوراکی از زمستان امسال بر اساس مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره «غذاهای نوین»، وارد فهرست غذایی ایتالیایی ها خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، روزنامه 'ایل مساجرو' امروز شنبه نوشت: اتحادیه کشاورزی ایتالیا اعلام کرد که مقررات جدید اتحادیه اروپا در باره 'غذاهای نوین' از روز اول ژانویه 2018 (11 دی ماه) به اجرا گذاشته می شود و حشرات کامل به عنوان غذاهای جدید و تولیدات سنتی کشورهای سوم، به رسمیت شناخته شده و بدین صورت تولید، فروش و مصرف آن در ایتالیا نیز آغاز خواهد شد. 

بر اساس داده های اتحادیه کشاورزی، 54 درصد از مردم ایتالیا مخالف این مدل جدید غذایی هستند و آن را در تضاد با فرهنگ غذایی کشور محسوب می کنند در حالی که 24 درصد از مردم بی تفاوت و 16 درصد نیز موافق این طرح است. 
 
بر اساس تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه علوم غذایی 'پولنتزو' و آزمایش بر روی داوطلبان، شمار افرادی که حاضر به خوردن حشرات کامل هستند، بسیار کم است درحالی مردم آمادگی بیشتری برای مصرف فرآورده هایی مانند آرد جیرجیرک یا پاستا با آرد لارو که شامل حشرات هستند، هستند. 
 
تولیدات غذایی مذکور، از پاستای جیرجیرک تا کباب دودی هزارپای چینی، تا رتیل های بوداده شده لائوس و کرم های بزرگ آرد تایلندی، کرم ابریشم ، لارو حشرات خوراکی ، پروانه درختان نخل گینه که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین هستند توسط اتحادیه کشاورزی بر روی یک میز غذا در این نشست به معرض نمایش گذاشته شده است. 
 
اتحادیه کشاورزی ایتالیا با اشاره به اینکه در جهان 200 نوع حشره خوراکی وجود دارد که حداقل توسط دو میلیارد نفردر جهان مصرف می شوند، اعلام کرد که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد 'فائو' از سال ها است که به سوی مصرف حشرات خوراکی به عنوان غذای آینده فشار می آورد. 
فرای مخالفت ایتالیایی ها با این مدل غذایی که بدور از فرهنگ غذایی این کشور است ، مصرف حشرات خوراکی از نظر بهداشتی و سلامتی نیز بسیار سوال برانگیز است و این مساله باید هنوز روشن شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 12228 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر بازدید: 5742 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی ۱۳۹۹ جمعه ۷ آذر
2 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
5 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 ۴ آشپزخانه‌ی مدرن به سبک مینیمال ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
8 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
9 روش تهیه چند نوع سالاد ماکارونی خوشمزه ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
10 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.