تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! متخصصان علوم پزشکی آمریکا معتقدند که تماشای عکس‌ها و تصاویر مواد خوراکی گوناگون در سایت‌های اجتماعی مانند فیسبوک و «پین‌ترست» می‌تواند بر اشتها تاثیر مخرب داشته باشد.
پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
رئیس سازمان غذا و دارو: کوتاهی جهاد کشاورزی در تعیین حدود استفاده از سموم/تکذیب آلودگی مرغ های تهران/ نظارت بر آبیاری مزارع با فاضلاب در حیطه وظایف وزارت بهداشت نیست رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه :« هنوز حد مجاز استفاده از سموم توسط وزارت جهاد کشاورزی مشخص نشده است.» از استفاده 40 نوع سم در تولید محصولات کشاورزی خبر داد.
سخنگوی برنامه جهانی غذا در ایران: از 30 هنرمند یاور غذا تقدیر می شود/حدود یك میلیارد نفر در جهان گرسنه هستند دارا دربندری، سخنگوی برنامه جهانی غذا با بیان اینکه کشور ایران جزو پنج کشور مطرح در زمینه اطلاع‌رسانی در رابطه با مبارزه با گرسنگی بوده است،از برگزاری مراسم بزرگداشت روز غذا و تقدیر از 30 نفر از هنرمن . . .
پخت 20 درصد غذای رژیمی برای حجاج ایرانی/بازرسی روزانه از آشپزخانه‌ها کارشناس بهداشت محیط مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: روزانه ۶۳ تا ۶۴ هزار غذا برای زائران ایرانی در شهرهای مکه و مدینه پخته می‌شود که ۲۰ درصد این مقدار برای زائران سالمند و مبتلا به فشارخون به صور . . .
سود 250 میلیارد تومانی دلالان از فروش طلای سرخ عضو شورای ملی زعفران گفت: هر ساله در آستانه فصل برداشت، زعفران‌کاران به دلیل مشکلات مالی مجبورند گل زعفران بفروشند که دلالان از این طریق سالانه حداقل 250 میلیارد تومان از تجارت زعفران سود می‌برند.
تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان! یک مزرعه پرورش ملخ یک منبع پایدار غذایی در طول سال محسوب شده و حتی می‌تواند فرصت‌های شغلی در مناطق فقیرنشین ایجاد کند.
صفحه 93 از 110  اول  قبلی   88    89    90    91    92    93    94    95    96    97    98   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.