تایید وجود مافیای دارو واقعی/ تشکیل پرونده مافیای دارو در قوه قضاییه پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت با بیان اینکه مافیای دارو ادعا نیست بلکه موثق است، گفت: به برخی از فعالان این صنعت که منکر مافیا بودند گفتم اگر شک دارید در آینه نگاهی بندازید تا ببینید.
با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: از منابع پکتین می‌توان به پرتقال، سیب،نارنگی، لیمو اشاره کرد که مصرف روزانه میوه‌های حاوی پکتین برای کاهش خطرات آلودگی هوا بسیار مهم است و توصیه می‌شود . . .
دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: انجام برخی از اقدام‌های بهداشتی در کودکان، باید از قبل از رفتن به مدرسه، به آنها آموزش داده شود.
ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها پایگاه خبری لقمه: معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل درباره تعداد متخصصان طب سنتی ایرانی در کشور گفت: از سال ۱۳۸۶ تا کنون حدود ۸۰۰ نفر متخصص طب ایرانی وارد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شده‌اند.
درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که توسط مکمل ایرانی درمان خواهد شد.
بانک مرکزی اعلام کرد: رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک پایگاه خبری لقمه: تامین ارز واردات شیرخشک و مواد اولیه از مرز ۹۸ میلیون دلار گذشت
متخصص زنان و زایمان عنوان کرد؛ رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین پایگاه خبری لقمه: متخصصان زنان و زایمان بر این باورند که چاقی از عوامل مهم در دیابت بارداری است. بنابراین بانوان می‌بایست قبل و حینِ دوران بارداری، وزن خود را کنترل کنند تا دچار افزایش وزن نشوند.
صفحه 14 از 100  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان برای تسکین دندان درد توصیه می‌شود که سیر و پیاز را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.