کدام مشاغل در شرایط قرمز مجاز به فعالیت هستند؟ از فردا (شنبه) تمام مشاغل به جز کشاغل گروه یک، به دلیل شیوع ویروس کرونا به مدت دو هفته تعطیل هستند.
رئیس بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) مطرح کرد: شیوع کرونا در کودکان شدت یافت/ آریتمی قلبی به جای درگیری ریه پایگاه خبری لقمه: مهمان برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه متأسفانه بخش‌های بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) در حال پر شدن از کودکان کرونایی است، یادآور شد: علائم در بچه‌ها بغرنج‌تر و غیرتیپیک است و ممکن است ک . . .
۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از بارگیری و ارسال نخستین محموله واکسن‌های کوواکس تولید کره جنوبی به سمت ایران خبرداد.
این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داده است که رژیم ایده آل برای طول عمر شامل 5 وعده میوه و سبزی است.
مینو محرز: سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است پایگاه خبری لقمه: عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا و مسئول ارزیابی علمی واکسن کرونا صدور مجوز مسافرت های نوروزی را اشتباهی هولناک قلمداد کرده و از وارد کردن واکسن روسی هم انتقاد کرد.
فوق تخصص بیماری‌های عفونی: خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی «محسن ابراهیم‌زاده» با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی است، گفت: دیگر برای مراجعه به پزشک منتظر بروز علائم عجیب‌وغریب نباشید، چراکه در این ویروس دو ف . . .
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد؛ برنامه واکسیناسیون ۸ میلیون سالمند ایرانی علیه کرونا پایگاه خبری لقمه: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، از آغاز واکسیناسیون مرحله دوم علیه بیماری کرونا از اواخر فروردین خبر داد.
صفحه 29 از 100  اول  قبلی   24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.