چند درصد ایرانی‌ها کمتر از حد لازم میوه و سبزی می‌خورند سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به نقش میوه‌ها و سبزیجات در سلامت، خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: این درحالیست که متاسفانه 88 درصد مردم در روز کمتر از پنج واحد میوه و . . .
هشدار وزارت بهداشت به کسانی که میوه و سبزی نمی‌خورند سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به نقش میوه‌ها و سبزیجات در سلامت، خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: این درحالیست که متاسفانه 88 درصد مردم در روز کمتر از پنج واحد میوه و . . .
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص داروهای تبلیغی در شبکه‌های ماهواره‌ای سازمان غذا و دارو با اعلام گزارش مواردی از مرگ ناشی از مصرف برخی داروهای کاهش وزن تبلیغ شده در شبکه های ماهواره ای بار دیگر از خانواده‌ها خواست خود را طعمه این گونه تبلیغات که با سلامت جان آنها مرتبط . . .
داروی ضدسرطان از عصاره زردچوبه ساخته شد محققان دانشگاه تربیت مدرس، ترکیبی دارویی تولید کرده‌اند که قادر به شناسایی و حذف سلول‌های سرطانی است و تکثیر سلول‌های سرطانی را مهار می‌کند.
500 سفره غذای سالم و تهیه کیک 10 طبقه در برج میلاد معاون ارتقای سلامت شهرداری تهران برنامه‌های شهرداری را در هفته سلامت تشریح کرد و گفت: برپایی جشنواره 500 سفره غذای سالم به همراه رونمایی از کیک سالم 10 طبقه که از مواد لبنی و میوه تهیه شده در برج میلا . . .
دارو نیمه اول امسال گران نمی‌شود رییس سازمان غذا و دارو در تشریح سهم "دارو" از درآمدهای ناشی از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها تاکید کرد که تا شش ماه اول امسال قیمت دارو افزایش نخواهد یافت.
رهنمودهای غذایی ایران جهت آموزش تغذیه صحیح به مردم تدوین شد مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تدوین رهنمودهای غذایی ایران با توجه به فرهنگ غذایی کشور اشاره کرد و گفت: این رهنمودهای غذایی از طریق شبکه‌های بهداشتی درمانی کشور جهت آموزش تغذیه صحیح به مردم ار . . .
صفحه 82 از 100  اول  قبلی   77    78    79    80    81    82    83    84    85    86    87   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت