رهنمودهای غذایی ایران جهت آموزش تغذیه صحیح به مردم تدوین شد


مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تدوین رهنمودهای غذایی ایران با توجه به فرهنگ غذایی کشور اشاره کرد و گفت: این رهنمودهای غذایی از طریق شبکه‌های بهداشتی درمانی کشور جهت آموزش تغذیه صحیح به مردم ارائه می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبداللهی در نشست خبری هفته سلامت، رعایت تغذیه صحیح را از مهم‌ترین ابعاد خود مراقبتی خواند و گفت: بی‌تردید اصلاح الگوی غذایی، نقش مهمی در حفظ سلامت مردم خواهد داشت چرا که به عنوان مثال با تغذیه صحیح می‌توان از 50 درصد بیماری‌های قلبی و 30 درصد از سرطان‌ها جلوگیری کرد.

وی تغییرات ایجاد شده در الگوی غذایی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: این تغییرات شیوع قابل ملاحظه اضافه وزن و چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن را به دنبال داشته است؛ به طوری که مصرف قند، نمک و چربی در سبد غذایی مردم بسیار بیشتر از میزان توصیه شده است. به دلیل مصرف بیش از حد این مواد، شیوع بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با تغذیه را شاهد هستیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: جهت اصلاح الگوی غذایی باید فرهنگ غذایی از کودکی اصلاح شود. به این ترتیب باید فرهنگ غذایی به مهدکودک‌ها، وارد و از آنجا آغاز شود. در صورتی که ذائقه‌سازی از کودکی ایجاد شود، طبعا این فرد در بزرگسالی از الگوی صحیح تغذیه‌ای برخوردار خواهد بود و به این ترتیب می‌تواند از سلامت خود مراقبت کند.

عبداللهی گفت: بسته‌های آموزشی در ارتباط با اصول تغذیه صحیح در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، چاپ و در سطح شبکه‌های بهداشتی درمانی کشور توزیع شده است. همچنین کارشناسان تغذیه در دانشگاه‌ها جهت آموزش تغذیه صحیح و ارائه خدمات مشاوره از طریق شبکه‌های بهداشتی درمانی کشور آمادگی دارند.

همچنین نوروزی، مدیر روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور نیز برنامه‌های این سازمان در هفته سلامت را تشریح کرد و گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی سال‌های متمادی است که در حوزه سلامت، حرکت‌های جهادی خود را انجام می‌دهد.

وی، ویزیت رایگان در محل نماز جمعه پنجم اردیبهشت ماه را از مهم‌ترین برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی در هفته سلامت خواند و گفت: با برپایی چادرهای سلامت در محل نماز جمعه، این ویزیت رایگان انجام خواهد شد.

نوروزی، ارائه ویزیت رایگان در مطب پزشکان بسیجی و همچنین ویزیت رایگان خانواده معظم شهدا در هر محله و ... را از دیگر برنامه‌های سازمان بسیج جامعه پزشکی در هفته سلامت خواند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6530 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 2500 ساعت: 5:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
2 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
3 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
5 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
9 نرخ خرید تضمینی گندم اعلام می‌شود/ نرخ‌هایی از ۱۴ هزار تومان به بالا ۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
10 جهاد تولید، فرصت‌ها و چالش‌ها بررسی می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۲۷ اسفند
11 نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
مصرف ویتامین "c"سطح جذب آهن را افزایش می‌دهد یک متخصص تغذیه گفت: مصرف همزمان مواد خوراکی و نوشیدنی‌های حاوی ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.