از تاریخ مصرف بطری‌های آب غافل نشوید معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور توجه به تاریخ تولید و مصرف بطری‌های آب معدنی و آشامیدنی قبل از مصرف را به دلیل تاثیر بر کیفیت بسته‌بندی آن ضروری دانست.
سرانه مصرف نان هر ایرانی ۱۶۰ کیلوگرم مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردند که به عنوان متولی سلامت مردم برنامه‌ای دارند تا مشکل نان بی‌کیفیت از جمله نحوه پخت نان و مصرف جوش شیرین را حل کنند.
تنها 50 درصد کودکان شیر مادر می خورند معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تنها 50 درصد کودکان با شیر مادر تغذیه می شوند.
به بهانه "هفته جهانی تغذیه با شیر مادر" 1 تا 7 آگوست مصادف با 10 تا 16 مرداد ماه "هفته جهانی تغذیه با شیر مادر" نامگذاری شده است.
هشدار وزارت بهداشت نسبت به کاهش 14 درصدی مصرف "شیر" در کشور رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به کاهش 14 درصدی مصرف "شیر" و احتمال افزایش شکستگی‌های استخوانی، از تدوین سند ملی تغذیه و امنیت غذایی خبر داد.
پزشکان عمومی با آموزه های طب سنتی آشنا می شوند وزیر بهداشت، از ایجاد دوره های بازآموزی کوتاه مدت طب سنتی برای پزشکان عمومی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبر داد.
آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های خوزستان مدیر نظارت بر دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز از آغاز توزیع شیرخشک در داروخانه‌های استان خبر داد.
صفحه 87 از 88  اول  قبلی   79    80    81    82    83    84    85    86    87    88   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
گران‌ترین غذای جهان چیست؟ لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.