کمبود «روی» سبب سقط مکرر جنین می‌شود یک فوق تخصص زنان و زایمان گفت: زنانی که از سطح پایین‌تری از عنصر«روی» برخوردارند، بیش از زنان سالم، به سقط‌های مکرر خود به خودی یعنی سه بار یا بیش از سه بار شکست در حاملگی دچار می‌شوند.
توزیع رایگان قرص "آهن" میان دختران دبیرستانی رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از پوشش صد در صدی و رایگان برنامه آهن یاری در دبیرستان‌های دخترانه کشور خبر داد.
تازه‌ترین اظهار نظر درباره کیفیت شیر مدارس رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: هرچند اخیرا تحقیقی درباره کیفیت شیرمدارس انجام شده، اما تحقیقات گذشته از پایین بودن کیفیت شیرهای توزیعی در مدارس حکایت دارد.
واردات دارو در کشور بیش از 10 برابر صادرات است رییس سازمان غذا و دارو گفت: واردات دارویی کشور طی 10 سال گذشته افزایش یافته اما صادرات هرگز به اندازه واردات رشد نکرده و واردات دارو بیش از 10 برابر صادرات و حدود 100 میلیون دلار است.
سازمان غذا و دارو مسوول نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه ها نیست مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت، این سازمان در بحث نظارت بر موادغذایی و افزودنی مسوولتی ندارد و فقط مقدار استفاده از گاز اتیلین را برای نگهداری و ماندگاری ب . . .
زعفران های فاقد کیفیت از بازار قزوین جمع آوری شد مدیرکل استاندارد قزوین گفت: در بازرسی از واحدهای صنفی قزوین، چهار نوع زعفران بدلیل کیفیت پایین و غیراستاندارد بودن از بازار جمع آوری شدند.
“داروخانه‌های طبیعی” جایگزین عطاری‌ها می شوند رئیس اداره داروهای گیاهی وزارت بهداشت گفت: بحث “داروخانه‌های گیاهی” جایگزین عطاری‌ها مطرح شده و به زودی اجرایی می‌شود.
صفحه 86 از 100  اول  قبلی   81    82    83    84    85    86    87    88    89    90    91   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.