40 تا 50 درصد نانوایی‌ها در تهران هنوز از جوش شیرین استفاده می‌کنند رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان این که هنوز حدود 15 درصد استان‌ها موفق نشده‌ایم جوش شیرین را به طور کامل از گردونه تولید نان حذف کنیم، اظهار کرد: به عنوان مثال هنوز 40 تا 50 . . .
کمبود «روی» سبب سقط مکرر جنین می‌شود یک فوق تخصص زنان و زایمان گفت: زنانی که از سطح پایین‌تری از عنصر«روی» برخوردارند، بیش از زنان سالم، به سقط‌های مکرر خود به خودی یعنی سه بار یا بیش از سه بار شکست در حاملگی دچار می‌شوند.
توزیع رایگان قرص "آهن" میان دختران دبیرستانی رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از پوشش صد در صدی و رایگان برنامه آهن یاری در دبیرستان‌های دخترانه کشور خبر داد.
تازه‌ترین اظهار نظر درباره کیفیت شیر مدارس رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: هرچند اخیرا تحقیقی درباره کیفیت شیرمدارس انجام شده، اما تحقیقات گذشته از پایین بودن کیفیت شیرهای توزیعی در مدارس حکایت دارد.
واردات دارو در کشور بیش از 10 برابر صادرات است رییس سازمان غذا و دارو گفت: واردات دارویی کشور طی 10 سال گذشته افزایش یافته اما صادرات هرگز به اندازه واردات رشد نکرده و واردات دارو بیش از 10 برابر صادرات و حدود 100 میلیون دلار است.
سازمان غذا و دارو مسوول نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه ها نیست مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت، این سازمان در بحث نظارت بر موادغذایی و افزودنی مسوولتی ندارد و فقط مقدار استفاده از گاز اتیلین را برای نگهداری و ماندگاری ب . . .
زعفران های فاقد کیفیت از بازار قزوین جمع آوری شد مدیرکل استاندارد قزوین گفت: در بازرسی از واحدهای صنفی قزوین، چهار نوع زعفران بدلیل کیفیت پایین و غیراستاندارد بودن از بازار جمع آوری شدند.
صفحه 86 از 100  اول  قبلی   81    82    83    84    85    86    87    88    89    90    91   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت