کشف برنج‌آلوده در کرمانشاه رییس اداره نظارت بر موادغذایی، بهداشتی و آرایشی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از کشف برنج آلوده ورودی از سایر استان‌ها به کرمانشاه خبر داد.
برنج‌های آلوده ایرانی نیستند، کیسه‌هایشان ایرانی است درحالی که طبق اعلام مسئولان وزارت تجارت "برخی محموله‌های برنج ایرانی در بازار به دلیل آلوده بودن جمع‌آوری و منهدم شده‌اند" مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و انجمن برنج ایرانی تصریح کردند " این محموله‌ها وا . . .
توزیع غذای مسموم در میان زائران حسینی تعداد زایران اربعین حسینی در عراق که بر اثر مصرف غذای تروریست ها مسموم شدن به هفتاد تن رسید.
مصرف شیر هر ایرانی به 250 گرم افزایش می یابد مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت اعلام کرد: برنامه هایی آماده شده است تا میزان مصرف شیر مردم از 190 به 250 گرم در روز افزایش یابد.
مشکلات غذا و دارو بعد از مذاکرات ژنو مرتفع خواهد شد سید عباس عراقچی با اشاره به اینکه امروزه مشکلات غذا و دارو یکی از معضلات نظام سلامت در ایران می باشد خاطر نشان کرد:« آزاد سازی اموال و دارایی های بلوکه شده ایران خواهد توانست معضلات این بحث را حل کند. . . .
ساخت شیرینی ضد پوسیدگی دندان! در خبری مهیج برای دوستداران شیرینی، محققان آلمانی موفق به تولید نوعی شیرینی بدون قند شده‌اند که میزان باکتری‌های حفره‌زا را در دندان کاهش می‌دهد.
دستورالعمل کشوری تغذیه سالم در مدارس ابلاغ می‌شود/ چیپس و پفک ممنوع مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: دستورالعمل جدید تغذیه سالم در مدارس تهیه و به زودی ابلاغ می‌شود. در این دستورالعمل توزیع برخی اقلام غذایی از جمله چیپس، پفک و سوسیس و کالباس در مدارس ممنوع اس . . .
صفحه 89 از 100  اول  قبلی   84    85    86    87    88    89    90    91    92    93    94   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت