واردات خرمای مسموم کذب است چندی است که شایعه واردات خرمای مسموم از عراق مطرح شده که البته مسئولات وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی آن را رد کرده بودند واکنون سازمان ملی استاندارد این موضوع را کذب و بی‌اساس اعلام و تاکید کرد که . . .
یک کیلو مرغ و تخم‌مرغ هم نمی‌توانیم به روسیه صادر کنیم دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار گفت: صادرات تخم‌مرغ به روسیه در شرایط فعلی امکانپذیر نیست چراکه هزینه‌های گمرکی و حمل و نقل بالاست و با این قیمت‌ها یک کیلوگرم مرغ و تخم‌مر . . .
واردات شکر آزاد یا ممنوع؟! در حالی که وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای امسال واردات شکر را به دلیل آنچه که آن را اشباع بازار می‌نامد ممنوع اعلام کرده، ولی از آن طرف مجوز واردات این محصول از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به چند شرکت . . .
دبیر انجمن صنایع لبنی خبر داد: میزان صادرات فرآورده‌های لبنی 600 میلیون دلار است دبیر انجمن صنایع لبنی، کاهش مصرف سرانه لبنیات در ایران را رد کرد و گفت: میزان صادرات فرآورده‌های لبنی حدود 600 میلیون دلار است.
معاون حجتی خبر داد: صادرات مواد لبنی و پروتئینی رکورد زد معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه طی سال‌جاری در زمینه صادرات شیر، مواد لبنی و مواد پروتئینی مخصوصاً مرغ رکورددار بوده‌ایم، گفت: امیدواریم این رکوردها در صادرات تخم‌مرغ نیز حاصل شود.
نایب رئیس اتاق بازرگانی از صادرات 1.5 میلیارد دلاری پسته خبر داد نایب رییس اتاق ایران گرفت: سالانه یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرات پسته داریم و برآورد اتاق بازرگانی ایران این است که در پنج سال گذشته، سالانه 200 میلیون دلار از این میزان هزینه تحریم هایی بوده که . . .
معاون وزیر جهاد خبر داد: تولید گندم دو میلیون تن افزایش یافت معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود 900 هزار تن در کشور تخم مرغ تولید می‌شود. در 8 ماه ابتدای امسال 37 هزار تن صادرات این محصول را داشته‌ایم که در قیاس با سال گذشته به طور محسوسی افزایش داشته است . . .
صفحه 54 از 67  اول  قبلی   49    50    51    52    53    54    55    56    57    58    59   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد پایگاه خبری لقمه: نمایشگاه عکس‌ «سفره‌های هفت سین» که 25 اسفندماه در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی گشایش یافت، از 2 تا 30 فروردین در این محل برقرار است.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.