نایب رئیس اتاق بازرگانی از صادرات 1.5 میلیارد دلاری پسته خبر داد


نایب رییس اتاق ایران گرفت: سالانه یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرات پسته داریم و برآورد اتاق بازرگانی ایران این است که در پنج سال گذشته، سالانه 200 میلیون دلار از این میزان هزینه تحریم هایی بوده که کشورهای مختلف علیه ایران تحمیل کرده اند.

به گزارش لقمه، محسن جلال‌پور در نشست استاندار و اعضای اتاق کرمان با رییس اتاق بازرگانی عمان در کرمان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با حضور رییس اتاق عمان در کرمان فضای جدید همکاری را کلید بزنیم که ارتباط بین کشور ما و عمان و همچنین استان کرمان با عمان بسیار نزدیک است و در چند سال گذشته اقدامات مشترکی انجام شده است.

وی افزود: کارهای خوب شرکت های کرمانی در عمان انجام و این ارتباط اطمینان بخش تر شده و اقدامات مشترک عمانی ها نیز در زمینه گردشگری، محصولات گلخانه ای و ساخت و ساز در کرمان انجام داده اند.

جلال‌پور تصریح کرد: در استان کرمان در زمینه های معدنی، کشاورزی و گردشگری ظرفیت های خوب و مشترکی با عمان داریم و می توانیم کار سرمایه گذاری را با عمانی ها داشته باشیم و امروز چند بازدید با حضور رییس اتاق عمان در کرمان برگزار خواهیم کرد.

وی اظهار امیدواری کرد نتیجه سفر، آغاز کارهای جدید با عمان باشد و در جلسه امروز همه مدیران اصلی استان و کمیسیون های اتاق حضور دارند و در صورتی که ریاست اتاق عمان اعلام کنند، آماده همکاری، سرمایه گذاری و ظرفیت سازی در زمینه های صنعتی، معدنی، گردشگری و کشاورزی با عمان هستیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان اظهار کرد: ایران کشور پرجمعیتی است که ظرفیت بسیار خوبی برای مبادلات اقتصادی دارد و عمان کشور کم جمعیت با ثروت زیاد است که به علت شرایط خوب روابط اقتصادی، به بازارهای دنیا دسترسی دارد.

وی افزود: خلأ بین ایران و عمان این است که نتوانسته ایم از این ظرفیت های دو طرفه استفاده کنیم و باید این پیام به پادشاه عمان برسد، که اقتصاد ایران و و عمان می تواند گره بخورد و ظرفیت های مختلف را مورد مبادله قرار بدهیم.

جلال‌پور بیان کرد: در آمار گمرک ایران دومین مقصد پسته ایران کشور امارات است، در حالی که حتی نیم درصد پسته ایران در امارات مصرف نمی شود.

وی اظهار کرد: اگر پایه ارتباط بازرگانی ایران و عمان به درستی گذاشته شود، به دنبال آن سرمایه گذاری های مشترک معدنی و گردشگری متقابلا در ایران و عمان انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: ابتدای کار این ارتباط بازرگانی مهم است که سال ها لنگ مانده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7778 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ دي بازدید: 2520 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
مواد غذایی مفید برای فصل سرما راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 10 ماده‌ غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.