نایب رئیس اتاق بازرگانی از صادرات 1.5 میلیارد دلاری پسته خبر داد


نایب رییس اتاق ایران گرفت: سالانه یک میلیارد و 500 میلیون دلار صادرات پسته داریم و برآورد اتاق بازرگانی ایران این است که در پنج سال گذشته، سالانه 200 میلیون دلار از این میزان هزینه تحریم هایی بوده که کشورهای مختلف علیه ایران تحمیل کرده اند.

به گزارش لقمه، محسن جلال‌پور در نشست استاندار و اعضای اتاق کرمان با رییس اتاق بازرگانی عمان در کرمان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با حضور رییس اتاق عمان در کرمان فضای جدید همکاری را کلید بزنیم که ارتباط بین کشور ما و عمان و همچنین استان کرمان با عمان بسیار نزدیک است و در چند سال گذشته اقدامات مشترکی انجام شده است.

وی افزود: کارهای خوب شرکت های کرمانی در عمان انجام و این ارتباط اطمینان بخش تر شده و اقدامات مشترک عمانی ها نیز در زمینه گردشگری، محصولات گلخانه ای و ساخت و ساز در کرمان انجام داده اند.

جلال‌پور تصریح کرد: در استان کرمان در زمینه های معدنی، کشاورزی و گردشگری ظرفیت های خوب و مشترکی با عمان داریم و می توانیم کار سرمایه گذاری را با عمانی ها داشته باشیم و امروز چند بازدید با حضور رییس اتاق عمان در کرمان برگزار خواهیم کرد.

وی اظهار امیدواری کرد نتیجه سفر، آغاز کارهای جدید با عمان باشد و در جلسه امروز همه مدیران اصلی استان و کمیسیون های اتاق حضور دارند و در صورتی که ریاست اتاق عمان اعلام کنند، آماده همکاری، سرمایه گذاری و ظرفیت سازی در زمینه های صنعتی، معدنی، گردشگری و کشاورزی با عمان هستیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان اظهار کرد: ایران کشور پرجمعیتی است که ظرفیت بسیار خوبی برای مبادلات اقتصادی دارد و عمان کشور کم جمعیت با ثروت زیاد است که به علت شرایط خوب روابط اقتصادی، به بازارهای دنیا دسترسی دارد.

وی افزود: خلأ بین ایران و عمان این است که نتوانسته ایم از این ظرفیت های دو طرفه استفاده کنیم و باید این پیام به پادشاه عمان برسد، که اقتصاد ایران و و عمان می تواند گره بخورد و ظرفیت های مختلف را مورد مبادله قرار بدهیم.

جلال‌پور بیان کرد: در آمار گمرک ایران دومین مقصد پسته ایران کشور امارات است، در حالی که حتی نیم درصد پسته ایران در امارات مصرف نمی شود.

وی اظهار کرد: اگر پایه ارتباط بازرگانی ایران و عمان به درستی گذاشته شود، به دنبال آن سرمایه گذاری های مشترک معدنی و گردشگری متقابلا در ایران و عمان انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: ابتدای کار این ارتباط بازرگانی مهم است که سال ها لنگ مانده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7778 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۹ دي بازدید: 2570 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
10 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.