رشد 53 درصدی صادرات کیوی مازندران رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از رشد 53 درصدی ارزش صادرات کیوی مازندران در هفت ماهه نخست امسال خبر داد.
توافق ایران و 5+1/ بند تسهیل واردات غذا و دارو در ترجمه غیررسمی توافق ایران و 5+1، بندی وجود دارد که به تسهیل واردات و تامین خوراک و داروی مورد نیاز مردم اشاره می کند.
صادرات سالانه یک هزار تن گیاه دارویی فرآوری نشده از ایران معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه دنیا از ظرفیت طب سنتی ایران استفاده می‌کند، گفت: سالانه یک‌هزار تن گیاه دارویی فرآوری نشده از ایران صادر می‌شود.
بررسی مجدد پرونده گوشت‌ها و برنج‌های وارداتی در مجلس عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مجلس به هر مسئله‌ای که به سلامت مردم مربوط باشد،حساس است و به همین علت موضوع مربوط به برنج‌ها و گوشت‌های وارداتی و تأثیر پارازیت‌ها بر سلامت مردم دوباره در کمیسیون . . .
روغن زیتون ارزان می شود/ رایزنی برای کاهش تعرفه واردات روغن زیتون مدیرکل نظارت بر موادغذایی، خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از رایزنی با وزارت صنعت به منظور کاهش تعرفه واردات روغن زیتون در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بخش بزرگی از روغن زیتون عرضه شده در بازار از . . .
واردات کره از مرز 106 میلیون دلار گذشت در هفت ماهه امسال بالغ بر 21 هزار تن کره به ارزش تقریبی 106 میلیون دلار وارد شد.
واردات برنج و حساب دو دو تا چهار تایی که جواب ندارد! ”برنج" یا "به‌رنج" که شالیکاران از کاشت تا برداشتش روزهای پررنجی را پشت‌سر می‌گذارند به کالایی برای رقابت و افزایش درآمد واردکنندگان تبدیل شده و علی‌رغم واردات بیش از یک میلیون و 200 هزار تنی در هفت . . .
صفحه 62 از 67  اول  قبلی   57    58    59    60    61    62    63    64    65    66    67   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.