صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
دستورات کدبانو
روش تهیه ژله بستنی
ژله بستنی یکی از دسرهایی است که می توانید از آن در مهمانی هایتان استفاده کنید.
شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا
شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا بیشتر در استان مازندران تهیه می شود.
طرز تهیه خورش پیچاق قیمه غذای نذری اردبیل
خورشت پیچاق قیمه غذای مخصوص اردبیل است که به عنوان نذری در ایام محرم و صفر پخش می شود.
روش تهیه مرحله به مرحله فراپه خرمالو
یکی از میوه های فصل پاییز خرمالو است که می توانید از آن برای تهیه این دسر استفاده کنید.
طرز تهیه آش دوغ محلی اردبیل
آش دوغ یکی از غذاهای محلی خطه آذربایجان است که البته در اردبیل به شیوه زیر تهیه می کنند.
غذاهای نذری در ایران/
روش تهیه چلو گوشت نذری
غذاهای نذری در ایران/
طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل
این غذا معمولا در ماه محرم برای نذری کاربرد دارد.
1
2
3
4
5
6
7
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مقابله با زوال عقل با روغن زیتون
یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...
اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی
پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...
خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است
یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزلهزده
یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی
شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکیها بین بچهها و حتی بزرگترهاست. در میان انواع شکلاتها، آبنباتها، تافیها و دراژههای شکلاتی (اسمارتیزها) رنگهایی زندهتر و تندتر دارند و مصرفکننده را به این فكر میاندازند که نکند از مواد و رنگهای غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
چرا لاغر نمی شوم؟
اگر تلاش میکنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ میخورد و به نتیجه نمیرسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آنها غافل هستید.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید
نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است