مواد لازم
برنج 3 کیلو کشمش 750 گرم پیاز سرخ شده 10 قاشق مرغ3 کیلو زعفران آب کرده پیاز 2عدد آب 2 پیمانه روغن مایع، نمک و فلفل ادویه
طرز تهیه
مرغ را با دو پیمانه آب پیاز و ادویه و نمک می گذاریم بپزد. برنج خیس کرده را آبکش کرده و دم می زنیم. کشمش را شسته ودر روغن سرخ کنید. گوشت مرغ پخته را ریش ریش کرده با زعفران و پیاز داغ وکشمش مخلوط می کنیم. وقتی پلو دم کشید مواد آماده را با آن مخلوط کرده و هم می زنیم در آخر پلو را در ظرف های مخصوص کشیده و سرو می کنیم.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست