مواد لازم
گوشت ماهیچه 300 گرم پیاز 2عدد برنج 5 پیمانه زرشک 4قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی 1قاشق آب به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه روغن زعفران دم کرده
طرز تهیه
پیاز تفت داده تا کمی طلایی شود و زردچوبه و فلفل زده بعد گوشت را اضافه کرده کمی تاب داده رب زده وزعفران اضافه کرده و اب ریخته می گذاریم گوشت خوب بپزد. برنج خیس شده را ابکش کرده و می گذاریم دم بکشد. زرشک را شسته با کمی روغن تفت داده بعد کمی زعفران به آن اضافه می کنیم. پلو که دم کشید و گوشت کاملا پخت پلو را در ظرف کشیده با زرشک و گوشت تزیین می کنیم.
بازگشت به صفحه نخست