غذاهای نذری در ایران/ روش تهیه ته چین گرمساری نذری معروف گرمسار و ورامین چلو گوشت یا مرغ، یکی از قدیمی ترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و پرکالری و البته همچنان گران که گرمساری ها به آن ته چین هم می گویند. این غذا در گرمسار و ورامین یکی از نذری های معروف . . .
روش تهیه باسلوق خانگی باسلوق از شیرینی های اصیل ایرانی هاست که به راحتی در منزل تهیه می شود.
روش تهیه سارما تاتلی؛ دسر ترکیه ای این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه و مهمانان خود را سوپرایز کنید.
روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر این غذای ساده و راحت و فست فود خوشمزه را می توانید به سرعت تهیه کنید.
دستور تهیه تصویری دسر کدو حلوایی کدو حلوایی در فصل پاییز به مقدار زیاد در بازار یافت می شود و شما می توانید با این سبزی، این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه تصویری میتلوف مرغ میتلوف یکی از غذاهای خوشمزه گوشتی است که می توانید آن را با مرغ تهیه کنید.
روش پخت سوپ تره فرنگی تره فرنگی خواص بیشماری دارد و شما می توانید از آن در تهیه یک سوپ خوشمزه استفاده کنید.
1    2    3    4    5    6    7   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت