پیام تسلیت حجتی به مناسبت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پایگاه خبری لقمه: معرفی و تقدیر از کشاوران نمونه کشور با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی
در دهه فجر امسال انجام می‌شود؛ آغاز به کار سامانه ارتباط مردمی کشاورزان پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول در وزارت جهاد با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی کشاورزان، به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است،گفت:تا۲۲بهمن این سامانه در استان قزوین به شکل رسمی آغاز بک . . .
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان: 40 درصد برنج کشور در گیلان تولید می‌شود پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید می‌شود.
مدیرکل تولیدات دامی وزارت کشاورزی تشریح کرد دلالان عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سرانه مصرف پایگاه خبری لقمه: مدیر کل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از فاصله زیاد قیمت دام زنده تا بازار گوشت قرمز انتقاد کرد و گفت: دلالان بی‌شمار عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سران . . .
در واکنش به اخبار فروش برنج فاسد؛ وزارت جهاد کشاورزی: برنج های عرضه شده به بازار سالم است پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عرضه برنج های فاسد انبار شده از سوی این شرکت به بازار را تکذیب کرد و گفت: برنج عرضه شده به بازار سالم است و تا پایان امسال مهلت مصرف دارد.
معاون حجتی اعلام کرد: تولید چغندرقند امسال۸ درصد افزایش یافت/ نیازی به واردات شکر نداریم پایگاه خبری لقمه: معاون وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه میزان واردات شکر در مقایسه با ۳ سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است، گفت: به واردات این محصول به کشور نیازی نداریم.
معاون حجتی اعلام کرد: توجه ویژه به افزایش راندمان، کارآیی و بهینه‌سازی مصرف آب در برنامه ششم توسعه کشور پایگاه خبری لقمه: معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در برنامه ششم توسعه کشور بحث افزایش راندمان، کارآیی و بهینه‌سازی مصرف آب به طور خاص و ویژه دیده شده است.
صفحه 47 از 51  اول  قبلی   42    43    44    45    46    47    48    49    50    51   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...