ممنوعیت مصرف ۱۰۸۲ فقره کود وارداتی یا تولیدی


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی از ممنوعیت مصرف 1082 فقره کود وارداتی یا تولیدی در مزارع کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس محمود حجتی روز یکشنبه در مجمع ملی سلامت که با حضور رئیس‌جمهور و برخی از وزرا در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد، به تشریح وضعیت تولید فرآورده‌های کشاورزی در کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه تأمین پروتئین گیاهی و حیوانی، با مسائل و مشکلاتی مواجه هستیم که البته این وضعیت در موضوع تولید پروتئین‌های گیاهی بیشتر به چشم می‌خورد.

وی با تأکید بر برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای تولید محصول نهایی سالم فرآورده‌های کشاورزی در کشور تصریح کرد: متأسفانه در دوره تحریم هرکسی از هر جایی، انواع سم‌های پرخطر را تأمین و آنها را به صورت رسمی و قاچاق در کشور وارد و مورد استفاده قرار می‌داد که این وضعیت باعث شده بود ضایعات زیادی به محصول نهایی فرآورده‌های کشاورزی وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی با عنوان این مطلب که بعد از موضوع برجام، شاهد تشکیل شورای نظارت بر واردات سم در کشور بوده‌ایم، افزود: بعد از برجام تلاش کردیم تمام سم‌های کشاورزی که مجوز داده شده بود، بار دیگر مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرند و برخی از آنها حذف و سم‌های جدید کم‌خطر و مؤثرتر شناسایی و مورد استفاده قرار گیرند.

حجتی با انتقاد از اینکه در مرحله میدانی شاهد بی‌سامانی در موضوع استفاده از سموم کشاورزی هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه این بی‌سامانی باعث شده بود که هر کسی سم‌فروشی راه بیندازد و محصولی تحت عنوان «کود» تولید و عرضه کند.

وی با تأکید بر ساماندهی ۳۵۰۰ فروشگاه عرضه سم در سطح کشور تصریح کرد: هنوز فروشگاه‌هایی هستند که باید در موضوع فروش سم تعیین تکلیف شوند.

وزیر جهاد کشاورزی از ایجاد حدود هزار کلینیک گیاه پزشکی در کشور خبر داد و گفت: می‌بایست ما به سمتی برویم که سم بدون نسخه در اختیار کشاورز قرار نگیرد و این موضوع در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

حجتی با اعلام اینکه در سال ۹۲ تنها ۲۳۰ هزار هکتار از زمین‌های زراعی از طریق بیولوژیک تحت نظارت بودند، افزود: این وضعیت در سال ۹۵ با سه برابر افزایش به ۷۳۵ هزار هکتار رسیده است.

وی با تأکید بر اینکه به دنبال حل مشکلات مربوط به باقی‌مانده سموم در محصولات زراعی هستیم، گفت: در حال حاضر ۵۰۰۰ نوع فقره کود در کشور ثبت شده است که ۳۳۰۰ فقره آن وارداتی و بیش از ۱۵۰۰ فقره آن تولید داخل است.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه ۱۰۸۲ فقره کود که وارداتی یا تولیدی بوده‌اند برای مصرف، ممنوع اعلام شده‌اند، اظهار داشت: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این ۱۰۸۲ فقره کود یا بی‌اثر و یا با مشکلاتی همراه بوده‌اند.

حجتی از ضرورت جایگزینی کودهای زیستی به جای کودهای شیمیایی خبر داد و گفت: در حال حاضر شورای راهبردی محصولات ارگانیک در کشور تشکیل شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10857 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند بازدید: 2685 ساعت: 12:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
11 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ پایگاه خبری لقمه: صدور مجوز شالیکاری و انتقال تصمیم‌گیری در ارتباط با صدور مجوز سالانه کاشت برنج به نهادهای منطقه‌ای توسط هیأت وزیران، دولت را به بانی اصلی تشدید بحران آب در خوزستان تبدیل می‌کند.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.