خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از خرما به عنوان بهترین ماده غذایی برای تامین تدریجی قند خون یاد کرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است.
آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی پایگاه خبری لقمه: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تداخل ایام نوروز با ماه مبارک رمضان گفت: به هرحال مهمانی موجب پرخوری خواهد شد، باید آن را کنترل کرده و حالت تعادل را ایجاد کنیم.
ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، بر اهمیت مصرف ویتامین D، برای سنین مختلف جامعه تاکید کرد.
چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، سه عامل اصلی در دریافت کالری در هنگام مصرف غذا نقش دارند.
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی را که باعث پیشگیری در ابتلا به سرطان می‌شود، بشناسید.
چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان توضیحاتی ارائه داد.
هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، نسبت به باور اشتباه مردم در خصوص استفاده از روغن حیوانی به عنوان چربی مفید، هشدار داد.
صفحه 5 از 12  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت