ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران، بر اهمیت مصرف ویتامین D، برای سنین مختلف جامعه تاکید کرد.
چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، سه عامل اصلی در دریافت کالری در هنگام مصرف غذا نقش دارند.
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی را که باعث پیشگیری در ابتلا به سرطان می‌شود، بشناسید.
چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان توضیحاتی ارائه داد.
هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، نسبت به باور اشتباه مردم در خصوص استفاده از روغن حیوانی به عنوان چربی مفید، هشدار داد.
چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، افرادی که موفق به کاهش وزن می شوند این کار را به تدریج با حدود نیم تا یک کیلوگرم در هفته انجام می دهند که به معنای ۲ تا ۴ کیلوگرم در ماه است.
توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: رئیس پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در آستانه برگزاری هشتمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران، از ابتلای هشت میلیون ایرانی به اضافه وزن و چاقی . . .
صفحه 6 از 13  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.