سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: فوتی های کرونا در شبانه روز گذشته به ۱۸۸ نفر رسید پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت، آمار فوتی‌های کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۸۸ نفر اعلام کرد.
با اعلام سخنگوی وزارت بهداشت؛ فوتی‌های کرونا روز دوشنیه ۱۶ تیر به ۱۶۰ نفر رسید پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.
ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی پایگاه خبری لقمه: معاون کل وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات در ادارات دولتی و اماکن عمومی که محل تجمع باشد، به افرادی که ماسک ندارند ممنوع است.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: ۱۴۸ نفر در 24 ساعت فوت شدند/ شناسایی ۲۴۴۹ بیمار جدید کرونایی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید کرونایی در کشور خبر داد.
توصیه‌هایی برای کاهش آسیب‌های روانی کرونا بر کودکان پایگاه خبری لقمه: یک متخصص مشاوره روانشناسی گفت: ترس والدین از مبتلا شدن کودکان به کرونا نباید باعث درونی سازی ذهنی بچه ها و وحشت آنها از محیط و دوستان شود.
توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیاد اپیدمی کووید ۱۹ مواجه باشیم، قطعا در فصل‌ سرد سال و همزمانی کرونا و آنفولانزا با مشکلات جدی‌تر و بحران شدیدتر و پیچیده‌تری نسبت به قبل روبرو خواهیم . . .
نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا پایگاه خبری لقمه: با شیوع بیماری کووید 19، مردم یا کارمندان در معرض تماس با ارباب‌رجوع، کادر درمان بویژه در بیمارستان‌ها و... دچار چالش‌های پرشماری شدند.
صفحه 12 از 13  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

  وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.