سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: فوتی های کرونا در شبانه روز گذشته به ۱۸۸ نفر رسید پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت، آمار فوتی‌های کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۸۸ نفر اعلام کرد.
با اعلام سخنگوی وزارت بهداشت؛ فوتی‌های کرونا روز دوشنیه ۱۶ تیر به ۱۶۰ نفر رسید پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۰ نفر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.
ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی پایگاه خبری لقمه: معاون کل وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات در ادارات دولتی و اماکن عمومی که محل تجمع باشد، به افرادی که ماسک ندارند ممنوع است.
سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد: ۱۴۸ نفر در 24 ساعت فوت شدند/ شناسایی ۲۴۴۹ بیمار جدید کرونایی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید کرونایی در کشور خبر داد.
توصیه‌هایی برای کاهش آسیب‌های روانی کرونا بر کودکان پایگاه خبری لقمه: یک متخصص مشاوره روانشناسی گفت: ترس والدین از مبتلا شدن کودکان به کرونا نباید باعث درونی سازی ذهنی بچه ها و وحشت آنها از محیط و دوستان شود.
توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیاد اپیدمی کووید ۱۹ مواجه باشیم، قطعا در فصل‌ سرد سال و همزمانی کرونا و آنفولانزا با مشکلات جدی‌تر و بحران شدیدتر و پیچیده‌تری نسبت به قبل روبرو خواهیم . . .
نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا پایگاه خبری لقمه: با شیوع بیماری کووید 19، مردم یا کارمندان در معرض تماس با ارباب‌رجوع، کادر درمان بویژه در بیمارستان‌ها و... دچار چالش‌های پرشماری شدند.
صفحه 12 از 13  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.
مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری علم نشان داده است كه بهترین درمان‌ها، طبیعی‌ترین آنهاست. موارد زیر، نمونه‌هایی است كه علم ثابت كرده می‌توان از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده كرد و نتیجه هم گرفت.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.