مقایسه سرکه های سنتی و صنعتی اگر می خواهید تفاوت و شباهت های سرکه سنتی و صنعتی را بدانید این مطلب را بخوانید.
رژ لب‌های ارگانیک استفاده کنید بیشتر خانم‌ها از فرط خوشحالی و ذوق‌زدگی هنگام خرید لوازم آرایشی جدید فقط به مارک آنها توجه می‌کنند و حتی نگاهی هم به فهرست مواد تشکیل‌دهنده آن نمی‌اندازند.
چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید؟ مغز نوزادان از همان بدو تولد طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که خود را در برابر بلعیدن سموم گیاهان یا مثلاً آسیب‌ها و زخم‌های ناشی از خار و تیغ گیاهان محافظت کنند برای همین به طور غریزی سبزیجات سبز رنگ را پس . . .
پوکی استخوان عاقبت مصرف زیاد غذاهای پرنمک یک متخصص تغذیه گفت:‌ مصرف غذاهای پرنمک نه تنها اجازه جذب کلیسم موجود در غذا را نمی‌د‌هد بلکه کلسیم موجود در بدن نیز به همراه نمک از طریق ادرار دفع می‌شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران: کیفیت شیرخام تحت کنترل دامپزشکی نیست رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: متاسفانه کیفیت شیرخام و عوامل تاثیرگذار بر آن تحت کنترل و پوشش دامپزشکی نیست.
نوجوانان شکلات‌خور لاغرتر و باریک‌اندام‌ترند نوجوانانی که روزانه 42.6 گرم شکلات سیاه (تلخ) مصرف می‌کنند شاخص توده‌ی بدنی پایین‌تری دارند و از نظر جسمی فعال‌تر هستند.
دانستنی های شور و ترشیجات شورها و ترشی‌ها با تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی، غذا را به سرعت هضم می‌کنند و موجب افزایش تمایل افراد به مصرف مجدد مواد خوراکی می‌شوند و می‌توانند سبب اضافه‌وزن شوند.
صفحه 1028 از 1756  اول  قبلی   1023    1024    1025    1026    1027    1028    1029    1030    1031    1032    1033   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
توصیه های طب سنتی در دوران بارداری بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود.
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.