صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
طرز تهیه خورش مرغ و غوره
خورش مرغ با غوره غذای محلی استان مازنـدران است و طعم و مزه جدیدی دارد که بد نیست آن را امتحان کنید.
مقایسه سرکه های سنتی و صنعتی
اگر می خواهید تفاوت و شباهت های سرکه سنتی و صنعتی را بدانید این مطلب را بخوانید.
رژ لبهای ارگانیک استفاده کنید
بیشتر خانمها از فرط خوشحالی و ذوقزدگی هنگام خرید لوازم آرایشی جدید فقط به مارک آنها توجه میکنند و حتی نگاهی هم به فهرست مواد تشکیلدهنده آن نمیاندازند.
چرا بچهها از سبزیجات سبز بدشان میآید؟
مغز نوزادان از همان بدو تولد طوری برنامهریزی شدهاند که خود را در برابر بلعیدن سموم گیاهان یا مثلاً آسیبها و زخمهای ناشی از خار و تیغ گیاهان محافظت کنند برای همین به طور غریزی سبزیجات سبز رنگ را پس . . .
پوکی استخوان عاقبت مصرف زیاد غذاهای پرنمک
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای پرنمک نه تنها اجازه جذب کلیسم موجود در غذا را نمیدهد بلکه کلسیم موجود در بدن نیز به همراه نمک از طریق ادرار دفع میشود.
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران: کیفیت شیرخام تحت کنترل دامپزشکی نیست
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران گفت: متاسفانه کیفیت شیرخام و عوامل تاثیرگذار بر آن تحت کنترل و پوشش دامپزشکی نیست.
نوجوانان شکلاتخور لاغرتر و باریکاندامترند
نوجوانانی که روزانه 42.6 گرم شکلات سیاه (تلخ) مصرف میکنند شاخص تودهی بدنی پایینتری دارند و از نظر جسمی فعالتر هستند.
صفحه 1027 از 1755
اول
قبلی
1022
1023
1024
1025
1026
1027
1028
1029
1030
1031
1032
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این خوراکیها آفت دهان را تشدید میکنند
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...
تاثیر طب سنتی در ناباروری
جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است
رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماریها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
دست اندازهای جاده لاغری
بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میانوعدههای پر کالری، شیرینیها و نوشیدنیهای چاقکننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمیشود بلکه همچنین میتواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
سر و دست شکستن برای لاغری
مرحلهای که در اثر آن انرژی ذخیرهای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد میشود را چاقی میگویند. کمتحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان میگیرد این در حالی است که، پژوهشها نشان میدهد 58 درصد مردم جهان از کمتحرکی رنج میبرند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماریهای دوران معاصر به شمار میرود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است