این رژیم لاغری خطرناک است!


رژیم‌های کم کربوهیدرات در طولانی مدت بی‌تأثیر هستند و افرادی که به این روش وزن کم می‌کنند پس از گذشت مدتی به وزن قبلی خود بر می‌گردند وحتی در بعضی موارد چاق‌تر هم می‌شوند.

به گزارش لقمه، بدن انسان در حالت ایده آل بر اساس ترکیبی متعادل از مواد غذایی مختلف فعالیت می‌‌کند. در بعضی از رژیم‌‌های غذایی تلاش می‌شود اضافه وزن افراد با حذف یک نوع مادهٔ غذایی مثلا کربوهیدرات‌‌ها (از جمله میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات و …) کاهش یابد؛ متاسفانه رژیمی که فاقد مواد غذایی حاوی کربوهیدرات باشد یا مواد غذایی حاوی کربوهیدرات در آن حداقل باشد، برای بدن مناسب نبوده و منجر به بیماری‌‌های گوناگون می‌‌شود.

رژیم اتکینز، معروف‌ترین رژیم لاغری کم کربوهیدرات است، دنبال کردن این رژیم در ‌‌نهایت مشکلاتی از قبیل فشارخون و کلسترول بالا در افراد ایجاد می‌کند. رژیم‌های غذایی که حداقل میزان کربوهیدرات در آن‌ها گنجانده شده و به جای آن مصرف پروتئین‌های حیوانی مانند گوشت را بلامانع می‌دانند، خطر ابتلا به سرطان ریه و کولورکتال را افزایش می‌دهند.

هنگامی که مصرف کربوهیدرات روزانه به زیر صد گرم برسد، بدن برای تامین گلیکوژن، ابتدا شروع به سوزاندن بافت‌های عضلانی کرده و زمانیکه ذخیره گلیکوژن در بافت‌های عضلانی تمام شد، بدن به بافت‌های چربی حمله می‌کند. اما این فرایند برای تولید گلوکز خون بی‌فایده است زیرا تبدیل بافت‌های چربی به گلوکز منجر به احساس ضعف، خستگی، سرگیجه، سردرد و حالت تهوع می‌شود. در چنین شرایطی قلب نیز در امان نخواهد بود. بعلاوه، بدن با کمبود ویتامین مواجه خواهد شد.

برخی از بیماری‌ها وعوارض دیگری که احتمال ابتلا به آن‌ها بر اثر پیروی از رژیم‌های حاوی کربوهیدرات اندک وجود دارد عبارتند از: بیماری سنگ کلیه، یبوست و عملکرد نامناسب روده‌ها، افزایش میزان کلسترول، پوکی استخوان، از دست دادن تودهٔ عضلانی و کاهش متابولیسم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم سرا

کد: 5302 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2066 ساعت: 8:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
4 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7 کاهش وزن با نفس عمیق! ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
8 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
11 باورهای اشتباه برای رژیم‌های لاغری ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.