«اسیدهای چرب» چربی سوز را بشناسید این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چربی سوزی در سلول ها می شوند به کاهش وزن کمک می کنند.
شیرینی اسکار؛ شیرینی خوش طعم برای عید فطر شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف است که می تونید از آن به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید.
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و مصرف تفننی داشته باشیم یعنی نهایتا هفته‌ای یا دو هفته‌ای یک بار در شرایط اضطراری از آن‌ها استفاده کنیم.بخش مهمی از تولید غذاهای آماده و گرمی بازار مر . . .
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات و میوه جات و مصرف آنها در زمستان است.راه دیگر فریز کردن آنهاست. ولی قبل از فریز کردن باید کارهای دیگری انجام داد.
ترب قرمز، تب بر طبیعی ترب قرمز، بومی کشور آسیا، ژاپن و چین است و خواص متعددی دارد. در این مطلب به نقل از «MSN»، به بخشی از خواص این گیاه اشاره شده است.
چگونه عسل طبیعی را از غیر طبیعی تشخیص دهیم؟ رضا مراکیان، کارشناس تغذیه در گفت‌وگویی اظهار داشت: با توجه به سفارشات زیادی که در رابطه با خوردن عسل شده و اهمیت زیاد این ماده خوراکی بسیاری از کارشناسان تأکید بر خوردن این ماده غذایی مفید دارند. . . .
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در . . .
صفحه 1160 از 1743  اول  قبلی   1155    1156    1157    1158    1159    1160    1161    1162    1163    1164    1165   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت