خواص لوبیا سبز لقمه: لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم.
گزارش تصویری از تهیه و فروش جگر و قلوه لقمه: در فصل گرما و شیوع بیماری های فراورده های دامی لازم است نهادهای بهداشتی نظارت بشتری بر مکان های عرضه این فرآورده داشته باشند.
تولید 350 قلم داروی سنتی در کشور مشاور وزیر بهداشت و قائم مقام معاونت طب سنتی وزارت بهداشت از تولید 350 قلم داروی سنتی در کشور خبر داد و اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد صادرات داروی های سنتی تولید ملی به سایرکشورهای دنیا باشی . . .
درمان ناراحتی ریوی را با این گل آیا شما نیز از ناراحتی های ریوی و آسم در عذاب هستید ؟ به شما توصیه می کنیم از دم کرده ی این گیاه استفاده کنید.
مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یزد با تاكید برعدم مصرف فست فود ها در كودكان گفت: این نوع غذاها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف بوده و فقط كالری بالایی دارند و از طرف دیگر؛ زیاده . . .
پیشگیری از سرطان با مصرف این دو ادویه زردچوبه و فلفل با محدود کردن رشد سلول های اولیه سرطانی، می تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه موثر واقع شود.
صفحه 1592 از 1741  اول  قبلی   1587    1588    1589    1590    1591    1592    1593    1594    1595    1596    1597   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.