گزارش تصویری / کارگاه تولید گز


گز یکی از خوشنام ترین سوغاتی های اصفهان است که مواد افزودنی آن گز انگبین ، شکر ، گلوکز ، سفیده ی تخم مرغ ، گلاب ، مغز پسته یا بادام استفاده می شود.

عباس پوستین دوز


نقل از :مهر

کد: 1604 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۳ شهريور بازدید: 3328 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد نماینده مجلس از بی تدبیری دولت در حوزه قیمت خوراک دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
2 آخرین روز‌های برداشت انار در شهرضا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پولکی ؛ سوغات اصفهان ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 رابطه زخم های بد دهانی با سرطان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
6 ارتباط خونریزی لثه با سکته‌ مغزی و سقط جنین ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7 مصرف غلیظ قهوه و چای ممنوع! ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 صادرات عمده پیاز نداشتیم /کاهس 500 هکتاری سطح زیرکشت پیاز در کازرون ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
9 افزایش دوباره قیمت پیاز مقطعی است ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 افزایش تولیدات کشاورزی اصفهان از 27 تا 172 درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
11 نحوه خرید تضمینی گندم برای سال 1396 تعیین شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت