توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودکی با رژیم غذایی نامناسب و ناکافی تغذیه شود، تأثیرات سویی بر قابلیت یادگیری کودک و تمرکز حواس و هوشیاری وی برجا می‌ماند. به خوبی روشن شده است که سو تغذ . . .
همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسان توانست ظرف سفالی بسازد و آن را روی آتش بگذارد، یكی از نخستین غذاها سوپ بود.
در گفتگو با مهر: انجمن عکاسان ایران حمایت خود را از ثبت طرح مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی اعلام کرد رییس انجمن عکاسان ایران تصریح کرد: به رسمیت شناخته شدن و ثبت آثار هنری چه از سوی هنرمندان و چه ارگانی مانند وزارت ارشاد نه تنها حرکتی بسیار مثبت است، بلکه برای بروز نوآوری‌ها الزامی می‌باشد؛ که البته . . .
تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خوبی دارد؛ وقتی كه نزدیك به شش میلیون نفر مبتلا به دیابت در ایران زندگی‌ می‌كنند و بحث آموزش و پیشگیری چندان جایگاهی ندارد.
طرح مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی به ثبت رسمی رسید مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی پس از طی مراحل اداری خود در اداره حقوقی ارشاد ثبت شده و از این پس واجد حقوق معنوی و مادی و حمایت قانونی است.
صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صفحه دانشجو بودیم، استاد فیزیكی داشتیم كه به محض ورود به كلاس درس، توی چشم تك‌تك دانشجوهای كلاس نگاه می‌كرد و به بعضی‌ها كه می‌رسید می‌گفت: «با شكم زیاد . . .
ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، عوارض مصرف نمکهای تصفیه نشده و... از جمله اخبار و رویدادهای حوزه سلامت و غذای کشور در هفته ای که گذشت بود.
صفحه 1639 از 1741  اول  قبلی   1634    1635    1636    1637    1638    1639    1640    1641    1642    1643    1644   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.