صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
ورزش 2ساعت قبل از افطار ممنوع/تأمین 60 درصد انرژی بدن با غذای سحر
لطفعلی پورکاظمی با اشاره به اینکه 2 ساعت مانده به افطار ورزشکاران از ورزش پرهیز کنند، اظهار داشت: ۱۰درصد انرژی افراد در ماه مبارک رمضان 1 از وعده افطار، 30 درصد شام و 60 درصد از وعده سحر تأمین میشود. . . .
سفره خنک برای یک رمضان
روزه باعث می شود كه اعضای بدن مخصوصا دستگاه گوارش (معده و رودهها) که در طول ۱۱ماه مشغول فعالیت بوده، مدت یك ماه استراحت كند و نیروی تازه ای بگیرد و از سویی دیگر، ذخایر چربی های مضری كه در بدن و مخ . . .
رئیس اتحادیه مرغفروشان آمل:
سهمیه توزیع مرغ در آمل 10 تن افزایش یابد
رئیس اتحادیه مرغفروشان آمل گفت: باید سهمیه توزیع مرغ در آمل 8 تا 10 تن افزایش یابد تا مشکلی را در مورد مرغ مصرفی این شهرستان نداشته باشیم.
مصباحیمقدم:
صف مرغ در شأن ملت ایران نیست
ما در شرایط جنگی قرار نداریم که مردم برای خرید یک کالا صف های طولانی تشکیل دهند.
معاون غذای سازمان غذا و دارو:
توزیع كالاهای بهداشتی، آرایشی و غذایی نظام مند می شود
معاون غذای سازمان غذا و دارو از تدوین آیین نامه نظام مند شدن توزیع فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.
تشدید نظارت بر مراكز توزیع غذاهای گرم در ماه مبارك رمضان
زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی تهیه كنید
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی از تشدید نظارت بر مراكز طبخ و توزیع غذاهای گرم مورد اقبال در ماه مبارك رمضان از جمله آش و حلیم خبر داد و توصیه كرد: مردم زولبیا و بامیه را تنها از مراكز رسمی . . .
طرز تهیه دمپختک؛ غذای سنتی ایرانی
لقمه: دمپختک یکی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با شیوه های گوناگونی طبخ می شود.
صفحه 1636 از 1756
اول
قبلی
1631
1632
1633
1634
1635
1636
1637
1638
1639
1640
1641
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برگهها؛ جایگزین خوب هله هولهها
میوههای خشک یا برگهها همان میوههای تازهای هستن...
خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود
مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...
بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است
یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنیها
خانوادهها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید
مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید!
نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا
شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است