نان و پنیر در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و غذایی کامل است که در سحر و افطاری مصرف می شود. این غذای ساده همچنین به عنوان پیش غذا نیز استفاده می شود.مواد اولیه: نان تست چهار عدد پنیر خامهای یك بسته نعنا و ریحان و نمک به میزان لازم گوجهفرنگی ریزشده و خیار رنده شده از هر کدام یك عدد طرز تهیه: ابتدا پنیر خامهای را با چنگال له كنید. خیار رندهشده، نعنا و ریحان ریز شده را به آن اضافه نمایید. سپس مواد را با هم مخلوط كرده و نان تستها را قالب بزنید. مقداری از مواد روی نانها ریخته و روی آنها را با گوجهفرنگی نگینیشده تزئین كنید.