کاهش ریسک دیابت نوع۲ با مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ روبرو هستند.
رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده را در زنان کاهش می دهد پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده (پانکراس) را در زنان مسن کاهش می دهد.
ارتیاط غذای تند با حملات قلبی پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج مطالعات جدید، افرادی که غذاهای تند مصرف می کنند احتمالا نمک کمتری مصرف کرده و فشارخون پایین تری دارند، از اینرو با کاهش ریسک حملات قلبی و سکته روبرو هستند.
راهکارهایی برای کاهش وزن پایگاه خبری لقمه: با ۸ روش عجیب و غیر عادی که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند آشنا شوید.
مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود پایگاه خبری لقمه: برخی عادت‌های نادرست در زندگی و انتخاب خوراکی‌های ناسالم به مرور زمان به مغز آسیب می‌رساند.
تفاهم نامه همکاری کشاورزی بین ایران و فرانسه امضا شد پایگاه خبری لقمه: بخش خصوصی ایران و فرانسه در حضور وزیر جهادکشاورزی کشورمان و کمیسیونر کشاورزی اتحادیه اروپا یک تفاهم نامه همکاری در زمینه تولید مشترک بذر ذرت و سورگوم امضا کردند.
صفحه 319 از 1755  اول  قبلی   314    315    316    317    318    319    320    321    322    323    324   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.