تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: برنامه ۱۰ ساله ای تدوین کرده ایم که طی آن آب را در بخش کشاورزی به طور کامل به بهره وری برسانیم.
واردات کیوی از نیوزیلند پایگاه خبری لقمه: کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ایران از نیوزیلند کیوی وارد می‌کند، خواستار صادرات میوه‌های تازه خارج از فصل به کشورمان شد.
موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که در صورت تایید سازمان دامپزشکی و رقابت‌پذیر بودن گوشت اتحادیه اروپا با برزیل، مشکلی برای واردات این محصول نداریم اما دامداران ایران مانند تولیدکنندگان ل . . .
توزیع سبدغذایی میان مادران دارای سوءتغذیه پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه احتمالا امسال تعداد سفیران سلامت مدارس و خانواده از مرز پنج میلیون نفر عبور می‌کند، برخی از اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت زنان را تشریح کرد. . . .
نورپردازی برج آزادی و میلاد در روز جهانی دیابت/ غربالگری «دیابت» در 75 ایستگاه مترو پایگاه خبری لقمه: مدیرکل سلامت شهرداری تهران از اجرای طرح «غلبه بر دیابت» در 75 ایستگاه مترو و 10میدان میوه و تره بار گفت: برنامه های هفته ملی پیشگیری از دیابت امسال با شعار «دیابت و زنان: حق ما داشتن . . .
افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند پایگاه خبری لقمه: یک موسسه خیریه در کانادا اقدام به راه‌اندازی رستورانی کرده که تمامی سرآشپزها و کارکنان آن HIV مثبت هستند.
روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود پایگاه خبری لقمه: در حالی که صادرات پسته در نیمه امسال با کاهش بیش از ۴۰ درصدی از نظر وزنی و ارزشی مواجه شده است، وزارت کشاورزی این روند نزولی را ناشی از صادرات همه محصول پارسال اعلام کرده و تاکید دار . . .
صفحه 320 از 1755  اول  قبلی   315    316    317    318    319    320    321    322    323    324    325   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!