چطور در آشپزخانه بمانیم و چیزی نخوریم؟ پایگاه خبری لقمه: بیشتر وقت خیلی از خانم ها توی آشپزخانه می گذرد که یک منبع بزرگ مواد خوراکی است. گذراندن بیشتر اوقات زندگی در آشپزخانه باعث خوردن چیزهایی می شود که آنها را جدی نمی گیریم اما همین چیزه . . .
بدنتان را با این نوشیدنی در برابر بیماری ها واکسینه کنید پایگاه خبری لقمه: بی خوابی یکی از مشکلات شایع است اما با مصرف یک نوشیدنی طبیعی این اختلال را می توانید درمان کنید و خواب شیرین و لذت بخشی را تجربه کنید.
خوردن روزانه آب و لیموترش چه فوایدی دارد پایگاه خبری لقمه: در رژیم های غذایی کاهش وزن و رژیم های مخصوص افراد دیابتی، معمولاً بیان می شود که صبح ها به صورت ناشتا، یک لیوان آب به همراه یک قاشق چایخوری عسل و یک عدد لیموترش تازه میل شود.
5 جایگزین طبیعی قند را بشناسید پایگاه خبری لقمه: همه ما می‌دانیم که قند برای بدن ما خوب نیست و بیماری‌های مختلفی را به وجود می‌آورد، اما متأسفانه در اغلب غذاها و نوشیدنی‌های روزانه وجود دارد.
یک رژیم سالم برای شاد زیستن پایگاه خبری لقمه: در دهه‌های اخیر متخصصان تغذیه و سلامت افراد را به سمت رژیم‌های غذایی کم‌چربی و کم‌کاری سوق داده‌اند.
افزایش 60 درصدی قیمت زیتون پایگاه خبری لقمه: عضو شورای ملی زیتون از افزایش حدود ٦٠درصدی قیمت زیتون و همچنین افزایش ١٢ درصدی قیمت روغن زیتون در بازار خبر داد.
تخم‌مرغ خراب عامل بیماری حصبه‌ پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه تخم‌مرغ خراب عامل ابتلای افراد به بیماری حصبه‌ است، گفت: همه تخم‌مرغ‌ها حاوی میکروب‌ سالمونلیا‌ هستند.
صفحه 444 از 1756  اول  قبلی   439    440    441    442    443    444    445    446    447    448    449   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت