پیشگیری از کرم خوردگی دندان با عصاره چای سبز


پایگاه خبری لقمه: تیمی از محققان فرمول جدیدی را با عصاره چای سبز ایجاد کرده اند که می تواند به حل مشکل دندان های حساس و همچنین به پیشگیری از کرم خوردگی دندان کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه ووهان چین نشان می دهد عصاره چای سبز موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) دندان ها را در مقابل فرسودگی، مسواک زدن سفت و خشن و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم های دندانی مقاوم می کند.

 
هنگامی که لایه های محافظ دندان ساییده می شوند، یک بافت استخوانی به نام «دنتین» پدیدار می شود.
 
این بافت شامل مجاری توخالی میکروسکوپی است که در صورت پدیدار شدن، اجازه می دهد مایعات گرم و سرد و مواد غذایی در تماس با پایانه های عصبی دندان ها قرار گرفته و موجب درد شوند. دنتین بدون محافظ هم در برابر ایجاد کرم خوردگی اسیب پذیر است.
کوی هوانگ، سرپرست تیم تحقیق، و همکارانش همزمان درصدد برطرف کردن این حساسیت و مقابله با باکتری ها برآمدند.
 
آنها از نانوهیدروکسی آپاتیت و EGCG استفاده کردند که نشان داده شده است برای مبارزه با «استرپتوکوک موتان»ها، که بیوفیلم هایی را ایجاد کرده که باعث کرم خوردگی می شوند، موثر هستند.
 
این ترکیبات با نانوذرات سیلیسیم معدنی که در مقابل اسید و سایش مقاوم هستند، ترکیب شدند. آنها نوشیدنی ها را روی دندان های عقل کشیده شده آزمایش کردند و متوجه شدند که این فرمول مجاری دنتین را می بندد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11575 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 2209 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
5 جنوب کرمان پایلوت کشاورزی قراردادی کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۵ اسفند
6 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
7 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
11 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مورد شیر مادر چه می دانید؟ برای مامان‌اولی‌ها یا والدین جوان و افرادی که می‌خواهند بچه‌دار شوند طبیعی است که سوالاتی در خصوص شیردهی و شیر مادر وجود داشته باشد.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.