پشت‌پرده شایعات سلامت از سَم گوجه‌فرنگی تا کرم نارنگی و خرمای وارداتی مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شایعات منتشره در حوزه سلامت "هوکس" هستند، پشت‌پرده تمام شایعات حوزه سلامت از جمله سَم گوجه‌فرنگی، کرم نارنگی و خرمای وارداتی را تشریح کرد.
واردات خرمای مسموم کذب است چندی است که شایعه واردات خرمای مسموم از عراق مطرح شده که البته مسئولات وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی آن را رد کرده بودند واکنون سازمان ملی استاندارد این موضوع را کذب و بی‌اساس اعلام و تاکید کرد که . . .
7محصول غذایی غیرمجاز اعلام شد سخنگوی سازمان غذاو دارو با اعلام اسامی هفت محصول فاقد مجوز بهداشتی گفت: اعلام اسامی این متخلفین در راستای نظارت بر سطح عرضه محصولات صورت می‌پذیرد.
طعم تلخ قاچاق زیر زبان شکلات تبریز/ وقتی ارس متهم به قاچاق می شود! حالا از گوشه و کنار خبر می رسد که اوضاع تولید و تجارت این کارخانه ها و واحدهای تولیدی چندان هم بر وفق مراد آنها نیست. آسمان تولید و تجارت و صادرات و واردات این کالای شیرین، مدتی است که ابری است. برای . . .
طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس برای تهیه این غذای ایتالیایی بهتر از گوشت گوساله و به اصطلاح Beef استفاده کنید.
معمای حضور سیب‌های فرنگی در بازار/ سیب‌های فرانسوی، ایرانی‌اند! سیب‌های خارجی همان سیب‌های تولید داخل‌اند که به شکلی شکیل‌تر به‌عنوان محصول خارجی و با قیمتی گران‌تر به مردم عرضه می‌شوند.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه . . .
صفحه 730 از 1755  اول  قبلی   725    726    727    728    729    730    731    732    733    734    735   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.