افزایش گام به گام قیمت شیر خام


پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه سرانجام پس از ۱۸ماه دولت اقدامی انجام داد تا قیمت شیرخام به نرخ مصوب شده ۱۴۴۰ تومان نزدیک شود، گفت: امیدوار هستیم صنایع لبنی این دستور را اجرایی کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیداحمد مقدسی در گفتگویی درباره ابلاغیه جدید سازمان حمایت درباره نرخ جدید شیرخام اظهارداشت: سرانجام پس از ۱۸ ماه اقدامی انجام شد تا قیمت شیرخام به نرخ مصوب شده ۱۴۴۰ تومان نزدیک شود. 

وی با بیان اینکه صنعت دامپروری در ۱۸ ماه گذشته آسیب‌های زیادی دیده است، گفت: امیدوار هستیم صنایع لبنی دستور جدید دولت را اجرایی کنند تا تولید شیرخام که ۷۰ درصد ماده اولیه فراورده‌های لبنی را تشکیل می‌دهد، بیش از این به خطر نیفتد.

مقدسی با اشاره به اینکه ما در حدود یک ماه قبل جلسه‌ای با صنایع لبنی و سازمان حمایت درباره تعیین تکلیف قیمت شیرخام داشتیم، افزود: در آن جلسه پیشنهاد شد دامداران برای اینکه مصوبه قیمت ۱۴۴۰ تومانی شیرخام اجرایی شود با دولت و کارخانجات همکاری کنند و این افزایش نرخ پلکانی رخ دهد، ضمن اینکه قرار شد در گام نخست ۱۰۰ تومان به قیمت پایه شیرخام افزوده شود و در مقابل کارخانجات نیز اجازه افزایش قیمت ۳ فرآورده پرمصرف خود را تا ۶ درصد داشته باشند و نهایتا در مرحله دوم قیمت شیرخام به ۱۴۴۰ تومان برسد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر  گام اول این توافق اجرایی شده است، اظهارامیدواری کرد که گام دوم نیز به زودی اجرایی و قیمت شیرخام ۱۴۴۰ تومان شود تا صنعت دامپروری بیش از این متضرر نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8528 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 2680 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...