ضرورت کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در دامپروری و زراعت/خطر بروز مقاومت میکروبی


پایگاه خبری لقمه: وزیر بهداشت از برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان‌های دامپزشکی، غذا و دارو و جهاد کشاورزی برای کنترل مقاومت میکروبی در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه اجلاس بین‌المللی چالش‌های نظام مراقبت مقاومت میکروبی ضمن اشاره به افزایش مصرف آنتی بیوتیک در کشور گفت: مقاومت آنتی بیوتیکی باعث می‌شود که هیچ تیری برای مقاومت در برابر انواع میکروب‌ها در ترکش نداشته باشیم. این موضوع باعث می‌شود به آنتی‌بیوتیک‌های بسیار قوی نیاز داشته باشیم که بسیار گران هستند و در آینده ما را با مشکل مواجه می‌کنند.

وی تاکید کرد: باید مقاومت میکروبی را در برابر بیماری‌ها به حداقل برسانیم. همچنین علاوه بر کنترل مصرف آنتی‌بیوتیک در مواد پروتئینی، گوشت، مرغ و شیر، باید بیش از گذشته به میزان وجود این ماده در محصولات زراعی توجه کنیم.
 
وزیر بهداشت به برنامه مشترک این وزارتخانه با سازمان دامپزشکی، غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی درخصوص کاهش مقاومت میکروبی در کشور اشاره کرد و گفت: از مجموع آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده در ایران فقط ۲۰ درصد در بیمارستان‌ها مصرف می‌شود و ضروری است. ۸۰ درصد دیگر به صورت خوددرمانی و سرپایی استفاده می‌شود. از این رقم نیز ۵۰ درصد غیرضروری است. این رفتار در حوزه‌های دامپروری، زراعت و به ویژه امور درمانی باعث از بین رفتن منابع و ایجاد مقاومت میکروبی می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11099 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1684 ساعت: 1:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
2 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
3 نیوزیلند صادرات گوشت به ایران را از سر می گیرد ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
4 افزایش گام به گام قیمت شیر خام ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
5 تولید لبنیات با این قیمت‌ها مقرون به صرفه نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر
6 خوراک دام و طیور برای ۶ ماه آینده در کشور تامین است/به قیمت‌گذاری شیر، گوشت و مرغ اعتقادی ندارم ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
7 کشاورزان به دلیل درآمد کم به بخش‌های دیگر می‌روند ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور
8 اختصاص 10 درصد منابع صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ اسفند
9 سیاست‌‌های کمیسیون کشاورزی در امنیت غذایی بر تولیدات داخلی و حمایت از بخش خصوصی استوار است ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۱ دي
10 گزارش تصویری/ دامپروری و پرورش گاو ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر پایگاه خبری لقمه: علیرضا رئیسی ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، درباره وضعیت جدید شهرها، ویروس کووید هندی و برنامه واکسیناسیون توضیحاتی ارائه کرد.
عسل موم‌دار نخرید مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادعا کرد:از آنجا که زنبورعسل برای درست کردن هر گرم موم، شش گرم عسل مصرف می‌کند، احتمال تقلبی بودن عسل‌های موم‌دار عرضه‌شده در سطح خرده‌فروشی‌های شهر و به‌کارگیری پارافین وجود دارد.