آیا مصرف پری بیوتیک ها به بهبود خواب کمک می کند


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف پری بیوتیک ها به بهبود خواب کمک کرده و از تاثیرات فیزیولوژیکی استرس می کاهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پری بیوتیک ها از جمله فیبرهای غذایی هستند که به طور طبیعی در غذاهای نظیر کاسنی، کنگر فرنگی، سیر خام، تره فرنگی، پیاز، مارچوبه و جودوسر و همچنین شیر سینه یافت می شود.

 
پری بیوتیک ها از انواع خاص فیبرهای غیرقابل هضم هستند که برای تحریک رشد باکتری های پروبیوتیک در بدن ضروری است.
 
یافته ها نشان داد موش های دارای رژیم غذایی پری بیوتیک در مقایسه با موش های بدون رژیم غذایی پری بیوتیک، زمان بیشتری در خواب NREM (حرکت چشمی غیرسریع) سپری می کردند که خوابی آرامش بخش و تجدیدکننده نیرو بوده و در آن خواب دیدن اتفاق نمی افتد.
 
رابرت تامسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ما دریافتیم پری بیوتیک رژیمی موجب بهبود خواب NREM و همچنین خواب REM بعد از یک اتفاق استرس زا شد.»
 
مونیکا فلشنر، عضو دیگر تیم تحقیق، در ادامه می افزاید: «با در نظر گرفتن این موضوع که خواب NREM کافی و تغذیه مناسب می تواند بر رشد و عملکرد مغز تاثیر گذارد و مشکلات خواب هم در اوایل زندگی شایع است، این امکان وجود دارد که رژیم غذایی غنی از پری بیوتیک ها در سال های اول زندگی به بهبود خواب کمک کرده، از میکروبیوم های روده حفاظت کرده و سلامت بهینه مغز را افزایش دهد.»
 
پری بیویتک ها متفاوت از پروبیوتیک ها هستند. پروبیوتیک ها باکتری هایی هستند که به حفظ تعادل طبیعی روده ها در یک موجود زنده کمک می کنند. دستگاه گوارشی طبیعی انسان حاوی ۴۰۰ نوع باکتری پروبیوتیک است که موجب کاهش رشد باکتری های مضر می شوند و به بهبود سلامت سیستم گوارشی کمک می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11187 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2165 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
3 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان
4 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
5 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 بیماری پریودنتیت و علائم آن چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
8 در آخر هفته چگونه با اضافه وزن مبارزه کنیم ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
9 ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
10 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های دهان و دندان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) پایگاه خبری لقمه: در مقاله قبل گفتیم علاوه بر دریا...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.