آیا مصرف پری بیوتیک ها به بهبود خواب کمک می کند


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف پری بیوتیک ها به بهبود خواب کمک کرده و از تاثیرات فیزیولوژیکی استرس می کاهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پری بیوتیک ها از جمله فیبرهای غذایی هستند که به طور طبیعی در غذاهای نظیر کاسنی، کنگر فرنگی، سیر خام، تره فرنگی، پیاز، مارچوبه و جودوسر و همچنین شیر سینه یافت می شود.

 
پری بیوتیک ها از انواع خاص فیبرهای غیرقابل هضم هستند که برای تحریک رشد باکتری های پروبیوتیک در بدن ضروری است.
 
یافته ها نشان داد موش های دارای رژیم غذایی پری بیوتیک در مقایسه با موش های بدون رژیم غذایی پری بیوتیک، زمان بیشتری در خواب NREM (حرکت چشمی غیرسریع) سپری می کردند که خوابی آرامش بخش و تجدیدکننده نیرو بوده و در آن خواب دیدن اتفاق نمی افتد.
 
رابرت تامسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «ما دریافتیم پری بیوتیک رژیمی موجب بهبود خواب NREM و همچنین خواب REM بعد از یک اتفاق استرس زا شد.»
 
مونیکا فلشنر، عضو دیگر تیم تحقیق، در ادامه می افزاید: «با در نظر گرفتن این موضوع که خواب NREM کافی و تغذیه مناسب می تواند بر رشد و عملکرد مغز تاثیر گذارد و مشکلات خواب هم در اوایل زندگی شایع است، این امکان وجود دارد که رژیم غذایی غنی از پری بیوتیک ها در سال های اول زندگی به بهبود خواب کمک کرده، از میکروبیوم های روده حفاظت کرده و سلامت بهینه مغز را افزایش دهد.»
 
پری بیویتک ها متفاوت از پروبیوتیک ها هستند. پروبیوتیک ها باکتری هایی هستند که به حفظ تعادل طبیعی روده ها در یک موجود زنده کمک می کنند. دستگاه گوارشی طبیعی انسان حاوی ۴۰۰ نوع باکتری پروبیوتیک است که موجب کاهش رشد باکتری های مضر می شوند و به بهبود سلامت سیستم گوارشی کمک می کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11187 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير بازدید: 2145 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
3 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان
4 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
5 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 بیماری پریودنتیت و علائم آن چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
8 در آخر هفته چگونه با اضافه وزن مبارزه کنیم ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
9 ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
10 آسپرین ریسک سرطان کبد را در بیماران هپاتیت B کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 ارتقای سواد سلامت جامعه و کاهش بیماری‌های دهان و دندان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.