عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان عشایر ایران گفت: عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صدا و سیما، کرم علی قندالی یکی از ظرفیت‌های عشایر را تولید گوشت قرمز اعلام کرد و اظهار داشت: یکی از توانمندی‌های خوب عشایر در تولید گوشت است که می‌توانند سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد تولید گوشت کشور را تولید کنند که با توجه به ظرفیت دو سال گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد در زنجیره تولید گوشت قرمز رشد داشته ایم.

 
وی در ادامه عشایر را مهمترین و اصلی‌ترین عامل در حفاظت از عرصه‌های مراتع کشور دانست و افزود: وجود مرتع مناسب یکی از ظرفیت‌های خوب برای عشایر است که اولین وظیفه؛ حفظ و صیانت از منابع پایه آب و خاک و منابع طبیعی است.
 
قندالی اظهار داشت: بهترین مراتعی که ماهیت آن عاری از دستبرد انسانی است و به حالت بکر باقی مانده عرصه‌های مربوط به مراتع و منابع طبیعی عشایر است بنابراین عشایر نقش بسزایی در صیانت از مراتع و منابع طبیعی دارند.
 
به گفته وی؛ ۸۴ میلیون هکتارمرتع در کشور وجود دارد که ۲۴ میلیون هکتار آن در چرای دام است.
 
قندالی خاطر نشان کرد: ۷۴ درصد درآمد عشایر از محل دام و دامپروری است و یکی از کارهای مهم برای آنان توجه به بخش دام و دامپروری و داشتن مرتع مناسب است.
 
وی یاد آور شد: یکی از ظرفیت‌های خوب عشایر نوع زندگی خاص و بهره وری است که می‌توانند از منابع خدادادی و طبیعی به نحوشایسته بهره وری کنند.
 
وی بر لزوم اهمیت فعال کردن و بهره مندی از ظرفیت مناسب عشایر در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11404 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2331 ساعت: 9:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلف شدن ۲۴۰۰ راس گوسفند در چهارمحال و بختیاری در سیل اخیر ۱۴۰۱ يکشنبه ۹ مرداد
2 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
3 افتتاح سومین نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر با حضور جهانگیری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۳ اسفند
4 نمایشگاه بین-المللی تهران میزبان سومین نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ اسفند
5 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 تولید25درصدگوشت کشورتوسط عشایر ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 آشپزی میراث فرهنگی ناملموس زنان ایرانی! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
9 عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر
10 اعتبار 25 میلیارد تومانی برای پرواربندی دام‌های عشایر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت