عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان عشایر ایران گفت: عشایر سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از صدا و سیما، کرم علی قندالی یکی از ظرفیت‌های عشایر را تولید گوشت قرمز اعلام کرد و اظهار داشت: یکی از توانمندی‌های خوب عشایر در تولید گوشت است که می‌توانند سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت معادل ۲۵ درصد تولید گوشت کشور را تولید کنند که با توجه به ظرفیت دو سال گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد در زنجیره تولید گوشت قرمز رشد داشته ایم.

 
وی در ادامه عشایر را مهمترین و اصلی‌ترین عامل در حفاظت از عرصه‌های مراتع کشور دانست و افزود: وجود مرتع مناسب یکی از ظرفیت‌های خوب برای عشایر است که اولین وظیفه؛ حفظ و صیانت از منابع پایه آب و خاک و منابع طبیعی است.
 
قندالی اظهار داشت: بهترین مراتعی که ماهیت آن عاری از دستبرد انسانی است و به حالت بکر باقی مانده عرصه‌های مربوط به مراتع و منابع طبیعی عشایر است بنابراین عشایر نقش بسزایی در صیانت از مراتع و منابع طبیعی دارند.
 
به گفته وی؛ ۸۴ میلیون هکتارمرتع در کشور وجود دارد که ۲۴ میلیون هکتار آن در چرای دام است.
 
قندالی خاطر نشان کرد: ۷۴ درصد درآمد عشایر از محل دام و دامپروری است و یکی از کارهای مهم برای آنان توجه به بخش دام و دامپروری و داشتن مرتع مناسب است.
 
وی یاد آور شد: یکی از ظرفیت‌های خوب عشایر نوع زندگی خاص و بهره وری است که می‌توانند از منابع خدادادی و طبیعی به نحوشایسته بهره وری کنند.
 
وی بر لزوم اهمیت فعال کردن و بهره مندی از ظرفیت مناسب عشایر در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11404 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 2177 ساعت: 9:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلف شدن ۲۴۰۰ راس گوسفند در چهارمحال و بختیاری در سیل اخیر ۱۴۰۱ يکشنبه ۹ مرداد
2 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
3 افتتاح سومین نمایشگاه توانمندی روستائیان و عشایر با حضور جهانگیری ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۳ اسفند
4 نمایشگاه بین-المللی تهران میزبان سومین نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ اسفند
5 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
6 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
7 تولید25درصدگوشت کشورتوسط عشایر ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 آشپزی میراث فرهنگی ناملموس زنان ایرانی! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر
9 عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر
10 اعتبار 25 میلیارد تومانی برای پرواربندی دام‌های عشایر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.