آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار


پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

 
آخرین بررسی ها از بازار میوه و تره بار حاکی از آن است که قیمت میوه های مجلسی که در هفته های قبل به شکل نجومی در بازار عرضه می شد این روزها روند نزولی پیدا کرده است.
 
گزارش های میدانی بیانگر آن است که قیمت هر کیلو انگور بی دانه قرمز 10 تا 12 هزارتومان،شبرنگ 3 تا 6 هزار تومان،گلابی شاه میوه 5 تا 10 هزارتومان،هلو انجیری 6 تا 8 هزار تومان، آلو 3 تا 5 هزارتومان است.
 
البته ناگفته نماند که در بازار صیفی جات و تره بار نیز قیمت پیاز که در ماه های اخیر به 5 هزار تومان رسیده بود اکنون با کاهش قیمت قابل توجهی در خرده فروشی ها عرضه می شود.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی،  با اشاره به آخرین وضع بازار میوه و تره بار اظهار کرد: اکنون  نرخ هر کیلو انگور بی دانه هزار و 500 تا 5 ، انگور بی دانه قرمز 8 تا 9،انگور عسگری هزار و 500 تا 4 هزارتومان است.
 
وی نرخ هر کیلو شبرنگ را هزار تا 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین قیمت هر کیلو آلو شابلون هزار و 500 تا 4 هزار و 500،گلابی شاه میوه 3 تا 8، گلابی بیروتی 3 تا 10،موز 2 هزار و 500 تا 4 هزار تومان است.
 
مهاجران ادامه داد: هر کیلو هلو انجیری با نرخ هزار و 500 تا 5،آلو هزار تا 4،سیب هزار و 500 تا 4، پسته خام 12 هزار تومان  در میدان عرضه می شود.
 
وی نرخ هر کیلو هندوانه را 250 تا 500 تومان، طالبی هزار تا هزار و 500 و خربزه 800 تا هزار و 500 تومان اعلام کرد.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به آخرین وضع نرخ صیفی در میدان بیان کرد: اکنون هر کیلو خیار گلخانه  با نرخ هزار تا 2،خیار بوته ای هزار و 500 تا 2 هزار و 500،گوجه فرنگی 600 تا 2،پیاز 800 تا هزار و 500،سیب زمینی 800 تا هزار و 500، لیمو ترش سنگی 4 تا 6 و لیمو ریز 7 تا 10 هزار تومان عرضه می شود.
 
به گفته مهاجران نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) و خوردن 700 تا هزار و 500 تومان است.
 
وی وضعیت بازار را راکد دانست و افزود:  با توجه به پایان میوه های سردرختی و ورود میوه های نوبرانه پاییز امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11889 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2393 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.