کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: با توجه به آنکه قیمت خرید شیر خام از دامداران تا حدی مطلوب شده است، کارخانه های لبنی خواستار توقف اجرای طرح خرید توافقی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستندعلیرضا عزیزاللهی مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت خرید توافقی شیر خام  اظهار کرد: با توجه به آنکه قیمت خرید شیر خام از دامداران تا حدی مطلوب شده است،کارخانه های لبنی به بهانه های مختلف به وزارت جهاد کشاورزی فشار می آورند تا خرید توافقی شیر خام را متوقف کنند.

 
وی با بیان اینکه دولت عراق تعرفه صادرات محصولات لبنی را تا سقف 40 درصد افزایش داده است، افزود: کاهش صادرات لبنیات به بازار عراق مشکلاتی در اجرای این طرح ایجاد کرده است.
 
عزیزاللهی ادامه داد: با وجود آثار مطلوب اجرای طرح خرید توافقی شیر خام در حفظ و ارتقای نسبی قیمت از وزارت جهاد کشاورزی انتظار می رود که کماکان این طرح را ادامه دهد، چرا که تعلل دولت در استمرار خرید توافقی می تواند خسارت قابل توجهی به صنعت دامپروری وارد کند.
 
این مقام مسوول با اشاره به اینکه پس از گذشت سه سال نرخ خرید شیر خام به قیمت مصوب 1440 تومان نرسیده است، تصریح کرد: علی رغم اعتراضات مکرر دامداران، کارخانه های لبنی تن به اجرای نرخ مصوب شیر خام ندادند و هم اکنون قیمت خرید هر کیلو شیر خام از 1300 تا 1400تومان در استان های مختلف متغیر است.
 
مدیرعامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه قیمت شیر تابع عرضه و تقاضاست،اذعان کرد: با توجه به افزایش تقاضا در برخی فصول و رونق صادرات انتظار می رود که قیمت این محصول افزایش یابد.
 
 واردات شیر خشک معنا ندارد
 
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه نیازی به واردات شیر خشک نداریم،یادآورشد: علی رغم مخالفت های وزارت جهاد کشاورزی،کارخانه های لبنی دو برنامه توقف خرید توافقی شیر خام و واردات شیر خشک را پیگیری می کنند این درحالی است که در شرایط کنونی تولید شیر بیش از نیاز کشور است.
 
عزیزاللهی با بیان اینکه کارخانه های لبنی خواستار صدور مجوز موقت واردات شیر خشک هستند، افزود: بنابراین کاهش سهم تولید داخل و درنهایت نوسان قیمت شیر می تواند فشار مضاعف بر تولیدکنندگان وارد کند که این امر به قیمت بحران صنعت دامپروری تمام می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13460 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2749 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
3 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
8 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
11 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.