کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستند


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: با توجه به آنکه قیمت خرید شیر خام از دامداران تا حدی مطلوب شده است، کارخانه های لبنی خواستار توقف اجرای طرح خرید توافقی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارخانه های لبنی خواستار توقف خرید توافقی شیر خام هستندعلیرضا عزیزاللهی مدیر عامل اتحادیه دامداران در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت خرید توافقی شیر خام  اظهار کرد: با توجه به آنکه قیمت خرید شیر خام از دامداران تا حدی مطلوب شده است،کارخانه های لبنی به بهانه های مختلف به وزارت جهاد کشاورزی فشار می آورند تا خرید توافقی شیر خام را متوقف کنند.

 
وی با بیان اینکه دولت عراق تعرفه صادرات محصولات لبنی را تا سقف 40 درصد افزایش داده است، افزود: کاهش صادرات لبنیات به بازار عراق مشکلاتی در اجرای این طرح ایجاد کرده است.
 
عزیزاللهی ادامه داد: با وجود آثار مطلوب اجرای طرح خرید توافقی شیر خام در حفظ و ارتقای نسبی قیمت از وزارت جهاد کشاورزی انتظار می رود که کماکان این طرح را ادامه دهد، چرا که تعلل دولت در استمرار خرید توافقی می تواند خسارت قابل توجهی به صنعت دامپروری وارد کند.
 
این مقام مسوول با اشاره به اینکه پس از گذشت سه سال نرخ خرید شیر خام به قیمت مصوب 1440 تومان نرسیده است، تصریح کرد: علی رغم اعتراضات مکرر دامداران، کارخانه های لبنی تن به اجرای نرخ مصوب شیر خام ندادند و هم اکنون قیمت خرید هر کیلو شیر خام از 1300 تا 1400تومان در استان های مختلف متغیر است.
 
مدیرعامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه قیمت شیر تابع عرضه و تقاضاست،اذعان کرد: با توجه به افزایش تقاضا در برخی فصول و رونق صادرات انتظار می رود که قیمت این محصول افزایش یابد.
 
 واردات شیر خشک معنا ندارد
 
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه نیازی به واردات شیر خشک نداریم،یادآورشد: علی رغم مخالفت های وزارت جهاد کشاورزی،کارخانه های لبنی دو برنامه توقف خرید توافقی شیر خام و واردات شیر خشک را پیگیری می کنند این درحالی است که در شرایط کنونی تولید شیر بیش از نیاز کشور است.
 
عزیزاللهی با بیان اینکه کارخانه های لبنی خواستار صدور مجوز موقت واردات شیر خشک هستند، افزود: بنابراین کاهش سهم تولید داخل و درنهایت نوسان قیمت شیر می تواند فشار مضاعف بر تولیدکنندگان وارد کند که این امر به قیمت بحران صنعت دامپروری تمام می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13460 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 3034 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
4 ساندویچ پیشنهادی برای پیک‌نیک این ساندویچ غنی از سبزی‌ها و حاوی ویتامین، موادمعدنی و پلی‌فنول‌ها با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است....
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.