وزیر جهادکشاورزی: از بداخلاقی ها و بی اخلاقی ها به خدا پناه می برم


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهادکشاورزی با انتشار پیامی درباره حواشی ایجاد شده بابت انتشار یک فیلم در فضای مجازی، «از این که شائبه توهین به بندگان خدا حتی به ذهنش خطور کرده باشد، به خداوند متعال پناه برد».

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در پیامی که روز دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد: «خدا نیامرزد حجتی را اگر خدای نکرده شائبه توهین به بندگان خدا را در سر خود بپروراند؛ چه رسد به کشاورز دلسوخته و زحمت کشی که تلاش می کند افت قیمت حاصل تلاش سالانه محصولش (برنج) را به گوش مسئولین برساند».

در پی بازدید وزیر جهادکشاورزی از کارخانه شالیکوبی یک مجتمع صنایع غذایی در لنگرود، برخی با تقطیع تصاویر و انتشار گزینشی آن، قصد تخریب دولت دوازدهم را داشتند.
این کارخانه شالیکوبی که در زمینه تولید سبوس برنج فعال است، چندی پیش محصولات خود را برای وزیر جهادکشاورزی ارسال کرد که نتیجه آن بازدید حجتی از این کارخانه بود.
نگاهی به تصویر کامل این بازدید نشان می دهد که در جریان بازدید حجتی از این کارخانه که جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، دست اندرکاران درباره خواص سبوس برنج و اینکه این محصول از ویتامین «ب» بوده و برای آرامش اعصاب و کاهش دهنده قند خون مفید است، به وزیر توضیحاتی ارایه کرده اند.
 
پس از آن یک شالیکار اهل گیلان با گلایه از واردات بی رویه و افت قیمت برنج خواستار ممنوعیت واردات آن شد که وزیر جهادکشاورزی با هدف ترویج مصرف دارویی سبوس و آرام کردن کشاورز برنجکار، پیشنهاد به مصرف سبوس خوراکی دارویی کرد.
با این حال برخی رسانه ها با هدف حاشیه سازی برای دولت اقدام به تقطیع فیلم و انتشار گزیده ای از آن کردند تا چنین به نظر برسد که وزیر جهادکشاورزی زحمات کشاورزان و دلمشغولی های آنها را نادیده گرفته است.
سبوس برنج از محصولات جانبی صنعت تولید برنج در ایران به شمار می رود که مصرف دارویی و خوراکی دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 13774 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2733 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ دي
2 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
8 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
11 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.