استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مسافران تابستانی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر، از رستوران‌های معتبر که نکات بهداشتی و غذایی را رعایت می‌کنند، استفاده کنند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سید علی کشاورز متخصص تغذیه در گفتگویی، در رابطه با لزوم رعایت توصیه‌های غذایی در ایام تابستان برای مسافران گفت: باتوجه به دور سوم سفرهای تابستانی مسافران باید در طول سفر خود نکات غذایی و بهداشتی را رعایت کنند تا دچار بیماری‌ها و مسمومیت‌هایی غذایی نشوند.

 
کشاورز با تاکید بر توجه به معتبر بودن رستوران‌ها اظهار کرد: مسافران باید توجه داشته باشند که در طول مسیر و در شهرها از هر رستورانی غذا تهیه نکنند و تا حد ممکن از رستوران‌های شناخته شده و معتبر استفاده کنند.
 
وی توضیح داد: متاسفانه در بسیاری از رستوران‌ها نکات بهداشتی رعایت نمی‌شود و همین عامل باعث بیماری مسافران می‌شود.
 
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در سفر از خوردن غذاهای چرب و شور پرهیز شود، عنوان کرد: الگوی غذایی بسیاری از رستوران‌ها غذاهای چرب و شور است، مسافران نیز باید توجه کنند تا از مصرف زیاد اینگونه غذاها پرهیز کنند.
 
کشاورز ادامه داد: استفاده از غذاهای چرب و شور چه در سفر و چه در ایام عادی بیماری‌هایی همچون مرض قند، چاقی، مشکلات قلبی و عروقی و ابتلا به کبد چرب را به‌دنبال خواهد داشت.
 
وی همچنین باتوجه به گرمای هوا به مصرف میوه نیز تاکید و آن را ضروری دانست.
 
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در طول سفر از مصرف زیاد میان وعده‌هایی همچون چیپس، پفک، کاکائو، بیسکوییت، کیک و غیره باید پرهیز شود، اظهار کرد: به‌ویژه والدین باید در ایام سفر از استفاده بیش‌از حد این موارد توسط کودکان جلوگیری کنند.
 
کشاورز توضیح داد: چراکه مصرف این نوع خوراکی‌ها برای کودکان و افراد مسن خطرناک بوده و خطر ابتلا به کبد چرب و چاقی را در آن‌ها افزایش می‌دهد.
 
وی تصریح کرد: مسافران سعی کنند تا به‌جای مصرف این دسته از خوراکی‌ها از تخمه، آجیل، پسته و گردو استفاده کنند. روغن این مواد برای بدن ضرر زیادی نداشته و برای سلامتی نیز مفید است.
 
 این متخصص تغذیه با اشاره به راه‌های پیش‌گیری از مسمومیت‌ و اسهال‌های مسافرتی نیز تصریح کرد: حمل غذا از خانه و استفاده آن در طول سفر به‌دلیل گرمای هوا و احتمال فاسد شدن غذا، احتمال ابتلا به مسمومیت‌ در سفر را افزایش می‌دهد.
 
کشاورز عنوان کرد: مسافران سعی کنند غذایی با خود حمل نکنند و از وعده‌هایی همچون نون و پنیر در سفر خود استفاده کنند.
 
وی تاکید کرد: به‌علاوه مسافران تابستانی از رستوران‌هایی که در شست‌وشوی مواد غذایی و سبزیجات بهداشت را رعایت می‌کنند، استفاده کنند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13910 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 2623 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
10 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت