روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد


برای اولین بار در ایران روز جهانی سرآشپز با محوریت کودک سالم، تغذیه سالم و آموزش چگونگی استفاده از مواد غذایی برگزار شد كه با استقبال زیاد مردم و همچنین آموزشگاه‌های كشور روبرو بود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران، رئیس هیئت مدیره این انجمن درخصوص نحوه برگزاری روز جهانی سرآشپز گفت: برای اولین بار در ایران روز جهانی سرآشپز با محوریت کودک سالم، تغذیه سالم و آموزش چگونگی استفاده از مواد غذایی برگزار شد كه با استقبال زیاد مردم و همچنین آموزشگاه‌های كشور روبرو بود.

محمدرضا قاسمی همچنین در خصوص چگونگی برگزاری این رویداد بیان کرد: از سال 95 که اولین رویداد روزجهانی سرآشپز در تهران با حضور جمعی از سرآشپزان ایرانی برگزار شد، همواره در تلاش بودیم در سالهای بعد این رویداد را به بهترین شکل با هدف همدل کردن و یکسو شدن در راستای همکاری های حرفه‌‌ای در این صنعت جلو ببریم، که در این راستا با توجه به شعار اتحادیه جهانی سرآشپزان (WACS) و مکاتباتی که با بخش رویدادهای روز جهانی داشتیم تصمیم گرفته‌ایم برای اولین بار پویش کودک سالم را با همکاری سرآشپزان، موسسات، متخصصین آشپزی و همه دست اندرکاران این صنعت برگزار نماییم.

گفتنی است انجمن در شروع با اعلام رسمی از طریق رسانه‌های مجازی ضمن فراخوان به همکاری از طرف برگزارکنندگان، اطلاعات کامل همراه با شیوه‌های برگزاری، اجرایی و همچنین فرم و قالب‌های جهانی این رویداد را به آموزشگاه ها و علاقمندان به برگزاری این کارگاه ها ارسال نمود و در این بین کودکان ضمن شرکت در این رویداد به همراه والدین خود از بشقاب‌های آموزش دیده و اجرا شده توسط خودشان عکاسی كرده و به دبیرخانه ارسال كردند تا در مسابقه بهترین عکاسی بشقاب با انتخاب داوران انجمن شرکت كنند. 

قاسمی در ادامه گفت: " با همکاری برخی مدارس، آموزشگاهها، موسسات و فعالان این حوزه بیش از 200 کودک توانستند از شهرهای سنندج، بندرعباس، اصفهان، مشهد، شیراز، یزد، سمنان، تهران و... در این پویش شرکت نمودند

همچنین تقدیرنامه‌ای با عنوان کودکان حامی انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی به همراه کارت عضویت افتخاری به این عزیزان از طرف انجمن اعطا می‌شود. به لطف سرآشپزانی که این رویداد را همراهی کردند کارت عضویت انجمن با عنوان ویژه روز جهانی سرآشپز اعطا می‌شود."

در ادامه این رویداد، دبیرخانه این پویش کارگاه آموزشی مختص کودکان مبتلا به سرطان را به مناسبت روز جهانی سر آشپز به همت اعضای اصلی انجمن در اقامتگاه دارآباد محک برگزار کرد. در این اقدام انجمن خوراک و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهره‌گیری از ظرفیت جامعه مدنی و انتخاب یکی از نهادهای مردم‌نهاد مورد اعتماد در حوزه کودکان یعنی محک، اختتامیه پویش جهانی کودک سالم را  با برگزاری کارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، برای کودکان مبتلا به سرطان برگزار شد.»

رئیس هیأت مدیره انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران در این‎باره افزود: «برای حفظ ایمنی و سلامت کودکان مبتلا به سرطان، هیچ نوع مواد خوراکی پخته‌ شده‌ای از بیرون از محک تهیه نمی‌شود و غذاها با رعایت دستور پزشک و حضور کارشناس بهداشت و تغذیه آماده می‌شوند. بر همین اساس مواد اولیه این کارگاه آموزشی به صورت تازه، آماده و در آن از سبزیجات پخته استفاده شد.»

در ادامه لازم می داریم لازم به ذکر است اعلام کنیم با توجه به استقبال و انگیزه اعضاء و افراد متخصص صنعت خوراک و نوشیدنی که در این پویش ما را همراهی کردند، در نظر داریم رویدادهایی با همین موضوع تا سال آینده در بخش‌های مختلف با همکاری فعالان و دوستداران کودکان برگزار نماییم و از همه همکاران این عرصه که دغدغه خوراک و نوشیدنی و تغذیه کودکان را دارند دعوت به همکاری می نماییم تا در این پویش و این جریان بزرگ تا سال آینده ما را همراهی كنند.  

ما در مشهد شاهد این هستیم كه افرادی به آموزش کودکان سندروم پرداخته اند، در سنندج همکار محترم دیگر آموزش کودکان بی سرپرست را به عهده گرفت و ... که این حرکت و جریان را به سمتی برد تا ما افتخارات این راه را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تعریف متفاوتی از مسئولیت اجتماعی سرآشپزان را در کشور عزیزمان ایران شاهد باشیم."

وی در پایان  گفت:"  از طرف هیئت مدیره از همه همکارانی که در این پویش، انجمن ترویج خوراک و نوشیدنی ایران را همراهی کرده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنیم و همچنین عزیزانی که در دبیرخانه و روابط عمومی انجمن زحمات بسیاری کشیده اند تا این پویش به بهترین شکل اطلاع رسانی و اجرایی گردد، سپاسگزاریم.

 بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 14059 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان بازدید: 4470 ساعت: 2:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
10 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
آقایان قبل از نزدیکی چه بخورند؟ اسپرمها معمولا ده تا دوازده هفته برای تکامل، زمان احتیاج دارند به همین دلیل توصیه می شود از ۱۲ هفته قبل از عمل لقاح، مقدار کافی روی، منیزیوم، ویتامین C و A برای تولید اسپرمهای سالم مصرف کنید.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.